- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/07/2012 בשעה 14:18 #200038
אלמוני
לא פעילכל יום אני אומרת לעצמי ממחר .. מיום ראשון אני אתחיל .. אין אני פשוט לא מצליחה לעשות את זה.. ואני חייבת לרדת במשקל ואני לא יודעת איך להחזיר לעצמי את הרצון הזה .. היתי בקבוצה לפני ככמה חודשים ..חודש.. ונאלצתי לצאת מבעיות כספיות .. כי אני ילדה בת 16 וחצי ואני לא יכולה לממן את זה לעצמי ..ובקבוצה היה לי יותר טוב.. ולבד אני לא יכולה .. איך באלי לראות תוצאות . איך באלי להרגיש אפילו לא מלאה..ובגלל שאני מתלבשת נורמאלי זה מנחם אותי ואני אומרת הינה דברים באים עלייך יפה .. אבל לא אני יודעת שאני צריכה לרדת .. חייבת את העזרה שלכם אני לא יכולה לבד!!!שבת שלום ומבורכת מלאה באורות של קדושה ושמחה ומלאה בהצלחות ומטרות שהגעתן אליהן !פעם אפילו שהייתי קצת באתר הייתי כותבת את השם שלי היום אני לא מסוגלת !!כל מי שמצליחה לרדת אני פשוט גאה בה ומחזיקה ממנה !!!!תותחיות !!!
14/04/2019 בשעה 0:49 #200040אלמוני
לא פעילהיי,
שלב ראשון אני מציעה שתשני את השם שלך בפורום ל…. “בהצלחה לי” – תדאגי בראש ובראשונה לעצמך, תראי את עצמך בראש הסולם, כל מה שאת עושה את עושה בשבילך :שמח1:
את לא צריכה להתבייש לרשום את השם שלך, אמרתי לא אחת שכולנו באותה סירה, ופה בפורום זה המקום לפרוק ולקבל אנרגיות :אוהב:
מציעה שתתחילי מעכשיו, לא ממחר, לא מיום ראשון, אלא מהרגע הזה…
תחשבי “למה אני רוצה להוריד במשקל” – תעשי רשימה של ה”למה” ורשימה נוספת של מטלות יומיות – ארוחה כל שלוש שעות, לצידה שתי כוסות מים, ארגון – ותתחילי בזה שתבצעי את המטלות ותסמני ליד כל מטלה שביצעת “וי”.. כשתראי שאת יכולה לעבור יום אחד, מספיק יום אחד, כשביצעת את המטלות – פה תחזירי לעצמך את האמונה שאת יכולה לממש את הרצון שלך :מאושר:
נכון, זה דורש אימון, בהתחלה אפילו אימון יום יומי, אבל זה כל כך משתלם :שמח1:
בטוחה שאת מסוגלת, אז מה את אומרת מתחילה מעכשיו?
מחכה לעדכון :אוהב:14/04/2019 בשעה 0:49 #200041אלמוני
לא פעילI can't transfer my computer into Hebrew digits' does anybody know how to solve the problem? :מבולבל:
14/04/2019 בשעה 0:49 #200044אלמוני
לא פעילכיוון שהיום צום יש לך התחלה טובה. ובסוף היום תאכלי את התכנית של ארוחת שבירת הצום של יום כיפור. תתחילי עם שתיה מרובה , רצוי לא מתוקה, פחמימה ומשהו מתוק -פרוסת לחם + ריבה. לאחר כחצי שעה תאכלי ארוחה חמה: מרק, פחמימה (תפ''א,אורז ) וחלבון(דג או בשרי) וכמובן ירקות מבושלים אן חיים.
תקפידי בכמויות – לפי התכנית. ותסיימי את היום בארוחת לילה.
ומחר בבוקר תתחילי את התכנית כמו שלמדת. תוסיפי קצת ספורט תתעסקי בענייני חופש, חברות בילויים וכיופים, ולא באוכל!
חשוב !דווחי לפורום.
בהצלחה וצום קל -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.