חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם,
    אני לא יודעת כיצד לחזור לשגרה, לפני שנתיים הייתי אצל חלי ירדתי 17 קילו נראתי מעולה אך אני לא יודעת מה קרה פשוט לא היה לי כוח יותר לחשוב פעמיים לפני כל דבר שנכנס לפה, נמאס היה לי לדאוג לאכול מסודר ופשוט איבדתי שליטה!
    מאז כבר עליתי 10 ק״ג וגם חזרתי ועזבתי את הקבוצה עשרות פעמים. אני מיואשת לא יודעת כיצד לעשות את השינוי הזה שוב פשוט מרגישה שאולי הקבוצה לא ״משפיעה״ עלי כמו בעבר….
    הייאוש גדול יותר מהסיבה שאני מתחתנת עוד שלושה חודשים ועדיין לא מצליחה לתפוס את עצמי בידיים!!!

אלמוני
    לא פעיל

הי שני. אני די חדשה בשיטה אבל הורדתי בעבר 12 קג, שמרתי על כך שנתיים ועליתי את חלקם שוב. אני מרגישה כמוך שקשה לי לדאוג לכל דבר שנכנס לי לפה, אבל אולי זה פשוט עניין של החלטה וסדרי עדיפויות. גם אני מתוסכלת מבגדים שהיו גדולים וכעט הם צמודים. והלטתי שלשום לאכול על פי המתכונים ולא קל לי הפעם. זה קשה יותר מהפעם הראשונה. אני מרגישה שצריך לבחור כל הזמן, כל היום כל יום.
    אני שמחה שאת עומדת להתחתן כי זה מה שחשוב: מישהו אוהב אותך עם או בלי שבע קג. הודי על כך ובחרי בכל יום. זה מבאס אבל אין לנו גנים שמעלימים שומנים.
    בהצלחה גבריאלה

אלמוני
    לא פעיל

קרה לך מה שקרה לרבים וטובים (לצערנו) שמגיעים לשמירה (או כמעט מגיעים), ואז לאחר ירידה של מס' לא מבוטל של ק”ג מרגישים שהם יכולים לבד, או סתם בוחרים לקחת פסק זמן מהקבוצה ולנסות להמשיך לבד.
    להייסר היום בגלל דברים שקרו אתמול זה לבזבז את האופציה להתכונן למחר.
    ומחר יש לנו חתונה …. שלושה חודשים מגיעים מהר מדי כאנחנו בלחץ…
    אל תשקעי במרה שחורה, בואי נחליט עוד היום, עכשיו, הערב, שמחר בבוקר את מתעוררת ובזמן צחצוח השיניים מביטה במראה ופוגשת את שני שרוצה הכי הכי בעולם להיות כלה קלה.
    עצתי לך להצטרף לקבוצה. דווקא הקבוצה היא שמשפיעה ונותנת כוח, הפורום, התפריט וכל התמיכה שלנו עם כל האהבה זה עדיין “וירטואלי”.
    הכוח המניע והרצון האמיתי הוא בידייך.
    צאי לדרך ושכפלי את הירידה הקודמת שלך. את יכולה!

אלמוני
    לא פעיל

היי שני אל תחשבי על העבר ואל תתיסרי אלירז נהג להגיד ״תתקדמי״ ואת צריכה להסתכל קדימה כל יום הוא יום חדש ,קודם כל מי שרזתה פעם יודעת את הדרך ומה צריך לעשות בכדי להכנס למסלול.
    דב ר ראשון להכין רשימת קניות ולהערך לכך שבכל יום יהיה לך מה לאכול כשאת פותחת את המקרר ואז לא מכניסים לפה כל דבר בלי מחשבה,
    תדעי לך שכשאוכלים עם מחשבה תחילה כבר בשבוע הראשון תרגישי טוב קודם כל עם עצמך וגם הרגשה כללית טובה עם אנרגיות חיוביות ותראי
    איך את מתקדמת כל יום הוא יום חדש גם אם בהתחלה יהיו לך מעידות תמשיכי הלאה ותראי את התוצאות במיוחד שיש לך חתונה בקרוב את פשוט
    תרגשי בעננים שבוע ראשון שני מאמץ ואת תמצאי את עצמך בתוך התהליך בהצלחה״ :שמח1:  

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות