חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מחר אני מתחילה את התוכנית. ישבתי עם עצמי, קבעתי לי יעדים.
    בכל חודש אני מצפה מעצמי להוריד כ-3 ק”ג – מטרה שנראית לי הגיונית ונגישה.
    בעוד שנה מהיום, ה-1.9.13, אני מצפה להיות 35 ק”ג פחות מעכשיו.
    היעד פתאום נראה מוחשי ואפשרי.
    לפני כן עשיתי טעות אחר טעות בכך שהצבתי יעדים גדולים מדי, רציתי לראות בשבוע ירידות גדולות מאוד וזה כמובן לא מציאותי. כגודל הציפייה, גודל האכזבה.
    עכשיו שהתפכחתי ונכנסתי לפרופורציות, זה הזמן הנכון ביותר להתחיל בתהליך ולהפוך אותו לדרך חיים..
    הגעתי לשיא משקלי, מודעת גם לסיבות שבגללן הגעתי לאן שהגעתי ומאמינה שיש בידיי הכוח
    לשנות ולהשתנות.
    שבוע טוב ומלא אנרגיה טובה לכולנו.
    :קול: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

מאחלת שתהני מהדרך ואכן תעמדי בציפותייך.מבין השורות ברור לי שאת יודעת למה את מסוגלת ועם אופטימיות ויעדיםכל כך ברורים אין ליספק שתצליחי.שבוע טוב ומלא בירידות ועבודה קשה אבל מאתגרת……. שיירדו הקילוגרמים אמן….. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה שבוע נפלא…

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי ממליץ לך להתכוונן על יעדים הרבה יותר קטנים.
    35 קילו זה לא משהו שאת בכלל יכולה לשלוט בו. נסי לחשוב על 10 קילו כל פעם. כל פעם להגיע למשקל העגול הבא. עם כל הצלחה של 10 קילו תני לעצמך פרס ענקי. תחשבי איזה כיף יהיה להגיע ליעד של 99.9 קילו. ואם תחשבי שזה רק יעד ביניים קטן, את מגמדת לעצמך את תחושת ההישג.

3 קילו בחודש גם הם קצת יותר מידי, בעיקר אם עברת את גיל 30. אני יורד בממוצע 2.6 קילו בחודש, ואני גבר בגובה 182 ששקל 127 קילו, כך שהקצב שלי אמור להיות גבוה משלך.
    הייתי ממליץ לך לפנטז על 2 או 2.5 קילו בחודש, ואם תצליחי יותר, נהדר. הבעיה שאם תצליחי פחות מ-3 שתכננת לך, את תתבאסי, ואנחנו לא רוצים שזה יקרה.

גם אל תגבילי את עצמך בזמן. את לא צריכה להלחיץ את עצמך. תהני מהתהליך.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות