חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי…
    אני קוראת הרבה בפורום ומקבלת המון טיפים וכוחות מכן/ם.
    אבל עכשיו הגיע השלב של השבירה שלי… :עצוב:
    5 שבועות שאני בתוכנית. לא בקבוצה. ירדתי 3.300 ק”ג בחמשת השבועות האלה. (יש לי עודף משקל לא קטן)
    והשבוע מתחילה להרגיש את הסדקים. אני מפחדת כל כך להישבר!
    אתמול למשל הרשיתי לעצמי לאכול פרוזן יוגורט עם הילדים בקניון, אחרי שוידאתי שזה 1.5% שומן וללא סוכר. 68 קלוריות ל-100 גרם. גם ביקשתי שלא ישים יותר מידי יוגורט. פירות – היו שם פחות מכמות של כוס ח”פ. אז אמרתי לעצמי שזה בסדר כארוחת ביניים של אחה”צ.
    אבל קראתי פה לפני(!) וידעתי שזה מותר רק אם זה 0% שומן. ושמתי לי בתיק תפוח וחטיף אנרגיה כדי לאכול כשהילדים יאכלו את היוגורט. ו… לא עמדתי בפיתוי :לאבטוח:

אח”כ לפני השינה – אמרתי לעצמי שאקח רק כפית שטוחה של גלידת שמנת. אוכל לאט לאט… – אכלתי איזה 6-7 כפיות גדושות :עצוב:

בעוד שבועיים אני נוסעת לנופש בים המלח. חוץ מלרבוץ בבריכה ולאכול – אין שם יותר מידי מה לעשות. והאוכל שם כל כך טעים!!! ושידרגנו לכניסה חופשית לטרקלין העסקים, מה שאומר שיש אוכל מ-10 בבוקר ועד 20:00 בערב. חופשי.

אני כבר מעכשיו בחרדות מה יהיה?
    אני מצד אחד נורא רוצה להנות, מצד שני – אני אעלה הכל חזרה? כל מה שהתאמצתי כל כך להשיג ב-5 שבועות?

בעבר הייתי בקבוצה – לא התחברתי לזה, כך שזה לא הפיתרון לפחד שלי משבירה.

אם יש כאן כאלה שעברו משבר ויצאו ממנו – אשמח לשמוע איך ומה עושים.

תודה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

הנאה במלון רק מאוכל :לאמבין: ? :לאמבין: יש פעילוײַות נוספות שחשבת לעשות?
    מה עם פעילות גופנית?
    האם את חושבת לקחת איתך את התכנית לחופשה?
    בכוונה שאלות פתוחות אלייך
    כדי שתחליטי לבד על כמה דברים בכוח׳ות עצמך
    ואשמח שתשתפי

אלמוני
    לא פעיל

בריכה- חוץ מלשבת לצד הבריכה ולהשתזף ולאכול, אפשר להיכנס למים ולשחות. ממליצה לך לעשות זאת על הבוקר לפני שהבריכה מתמלאת בילדים קטנים והוריהם.

מרבית בתי המלון מתהדרים בחדר כושר. נצלי אותו. גם אם נוראאאאא חם בחוץ את תמיד יכולה לעלות על הליכון בתוך חדר כושר ממוזג.

העובדה ששידרגת ושילמת עוד כסף לא באמת אומרת שאת צריכה לשבת שם כל היום ולאכול. קצת כמו הקטע של חתונות, האוכל הוא לא העיקר … הוא חלק חשוב אבל בשביל מי ששומר או מנסה לרדת שומדבר לא שווה את זה באמת.

שורה תחתונה,
    לעלות שלושה ומשהו קילו שירדת עד עכשיו בשבוע אחד באמת תצטרכי להתפרע בשביל זה. הכל פונקציה של החלטה שתקחי מראש. אם תחליטי לשמור, אז אולי לא תרדי בשבוע הזה אבל תוכלי למזער נזקים ולפחות לשמור.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות