חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לכבוד השנה החדשה ויום ההולדת שלי שחל באותו תאריך חשבתי מה אני רוצה לתת לעצמי מתנה, אני חושבת שהמתנה הגדולה ביותר היא היכולת לקבל את עצמי, לאהוב את מי שאני.אני רוצה להקשיב ללב שלי, לרצונות, לראות את עצמי קודם כל ולפני הכול וללמוד להקשיב לגוף, לצרכים שלו. הייתי רוצה לדעת לסלוח, פחות לכעוס, להסתכל קדימה ולא להצטער על מה שהיה.
    לכבוד כל ההתחלות החדשות שעומדות בפתח הייתי שמחה להיפטר מהבולמוסים שלי שחוזרים בעת האחרונה ומלווים אותי בעשור האחרון, מתחושת הכבדות שמתלווה אליהם ומהכעס והצער שהם מביאים איתם, לומר להם שלום ולא להתראות ולהשאיר אותם אי שם בתשע”ב…הייתי רוצה להתעסק פחות באוכל, לצאת מהראש השמן ולחיות את החיים בקלילות.
    מאחלת לעצמי ולכולכם שנה מעולה עם בשורות טובות :שמח1:
    אור

אלמוני
    לא פעיל

תחילה – אני מאחלת לך שאכן כל רצונותייך, משאלותייך ושאיפותייך אילו יתגשמו ויתממשו על הצד הטוב ביותר ! כי מגיע לך :אוהב: ..ולה :אוהב: ..ולי :אוהב: …ולכולנו :אוהב: !

אין כמוך…הצלחת לרגש :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

אני פשוט בהלםםםםם
    כל מילה כאילו אני רושמת ובעיקר עיניין הבולמוסים (ו…גם לי יש יומהולדת!! 🙂 🙂 )
    אז המסקנה היא פשוטה:כולנו באותה הסירה,כולנו עוברות על בשירינו חוויות כמעט זהות ורוב הזמן זה מכניס לפרופורציה ונותן תחושה ש…”אני לא לבד” , “אני לא מטורפת” ואז אפשר לקום ולהמשיך הלאה!!!

אז באמת בואי נקווה השנה שנצמצם את ימיי הבולמוס ובעיקר נבטיח שמייד אחריי שהם קורים נעמוד שוב על הרגליים ונמשיך בדרך המופלאה הזאת שהתחלנו בה!!

חג שמח ושנה מאושרת :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

בקלות אפשר להתחבר לכל מילה כתובה.

זה לא יקרה ביום אחד, אבל זה יכול לקרות. זה תהליך של שינוי חשיבה אבל הוא בר ביצוע. הכל בראש, קודם כל תאמיני בעצמך וביכולות שלך וגם את תגיעי לשם.

שתהיה שנה מקסימה
    :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות