חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

😉

אלמוני
    לא פעיל

סורי, אבל מה שאני חושבת. לעבור מקיצוניות אחת לאחרת..כנראה שמשהו אצלך בראש לא בסדר, ואני מקווה בשבילה שהיא באמת עצרה את עצמה בזמן ותלך לטפל בזה.

עם זאת, אני יודעת שזה לא רק אשמתה. זו גם אשמתינו כחברה. כולנו מתנהלים על פי אותו אידאל יופי בלי להבין שבני אדם שונים זה מזה, ולבני אדם שונים יש מבנה גוף שונה. זה לא קשור רק ל-שמן / לא שמן. אני מכירה אנשים שמנים שבריאים כמו שור, ואני מכירה אנשים רזים שאוכלים כל היום ג'אנק ולא הייתם רוצים להתקל בבדיקות דם שלהם בסמטא חשוכה..

בכלל יש לי בטן מלאה (תרתי משמע :לשון: ) על כל נושא הדיאטות ודימוי גוף. שהיריעה קצרה מלפרט (מי שרוצה לשבת איתי על כוס קפה ולדסקס על העניין אז בכיף חחחח)

הדבר היחיד, היחיד שהיא אמרה שיכולתי לחוש מעט הזדהות איתה זה שהיא אמרה שאחרי ה-5 קילו הראשונים אתה מתמכר, אתה רוצה עוד. זה נכון. ואני כל כך שמחה על כך שאני בקבוצה ובתוכנית שאני יודעת שאני עושה אותה נכון. מישהו חכם אמר פעם – לא לעולם חוסן. וזה נכון בכל תחום, אם לא אשקול את צעדי בקלות אפשר להדרדר לזה. זה יכול לקרות לכל אחת ואנחנו צריכות להודות שזכינו להיות בתכנית שעוזרת בצורה מתונה ולא בעוד דיאטת כאסח שלא נהנים בה וחיים על 600 קל' ליום. אלוהים ישמור.

ובנימה חיובית זאת, בנות, אני רוצה להפנות אתכן לבלוג של זוריקית, מי שלא מכיר- היא בלוגרית שכותבת בעיקר על אופנה (והיא מתלבשת למות! אני רוצה את כל מה שהיא לובשת!!) ודימוי גוף, אהבה עצמית, בריאות וגם היא לא ממש “פטיט”. הפוסט האחרון שהיא כתבה בהחלט מתקשר לנושא שלנו, אני חושבת שזה הדבר החשוב ביותר שהיא כתבה. ואני ממליצה לכולכן לקרוא: http://zorikit.blogspot.co.il/

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות