- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
14/12/2007 בשעה 10:05 #33202
אלמוני
לא פעילהיי,אני בחורה בת 24, גובהי 1.76, הייתי כשנה משתתפת בקבוצות של חל גרופ, התלהבתי מהירידות של כולם אבל לי היו רק עליות על אף ששלחתי רישומים והם היו מצויינים, עשיתי בדיקות דם והם היו בסדר. לבסוף החלטתי לעזוב, אבל מה לעשות השומן תמיד יפריע לי כנראה. אני ממשיכה בתפריטים אבל עצם הביקור בקבוצה כולם עומדים עליך ואני צריכה להגיד עליתי או אין שינוי הלחיץ אותי והגביר לי אתהמתח. אתמול ביקרתי אצל הדיאטנית בקופ”ח והיא אמרה לי שהתפריט שלי מצויין ואין צורך לשנותו ובמידה ואני רוצה שינוי כדאי שאבוא אליה פרטי, היא הכעיסה אותי והלכתי, לא שיש לי בעיה עם “פרטי” יש לי בעיה עם זה שבכל מקום ציבורי הופכים אותו לפרטי אבל זה לא העניין.
בערב הגיעה דיאטנית לסטודיו שבו אני מתעמלת היא מדדה אותי ושקלה. כמו שאמרתי 1.76 משקל 76, ואז אמרה בטון מפחיד “את במשקל עודף עצום של 17 קג'”, את חייבת להשיל מעצמך 17 קג'? אני יודעת שאני צריכה לרדת אבל רק מהידיעה שזה 17 קג' הכניס אותי לסטרס עד שלא הצלחתי לישון בלילה. אשמח לייעוץ או הכוונה..
(סליחה על האורך)10/04/2019 בשעה 20:16 #33203אלמוני
לא פעילבוקר טוב לך
קראתי את מה שכתבת וזה מאוד ריגש אותי מפני שלפני שהגעתי לחלי גרופ נכנסתי בידיים של אנשים לא מקצועיים שגרמו לי רק נזקים פיזיים ונפשיים ולצערי כנראה נפלת בידיים של אדם לא מקצועי. אני לא יודע מה חשבה אותה דיאטנית כשאמרה מה שאמרה… ולדעתי זה חמור מאוד וזה יכול להוביל להפרעות אכילה קשות. אני אחרי ירידה של 32 ק''ג והייתי במשקל עם 3 ספרות ואף אחד בחלי גרופ לא דיבר איתי על כמה אני צריך להוריד וטוב שכך כי זה לא עושה טוב ומוריד מוטיבציה.
לדעתי תעזבי שטויות ואת מה שאומרים לך ותעשי את התוכנית בגלל שאת רוצה ולא כי אומרים לך…שיגידו. תעשי מה שטוב ובריא לגוף שלך.
תמשיכי להגיע לקבוצה, תעשי את התוכנית, תחשבי חיובי והירידה תגיע
סוף שבוע נעים ומוצלח
דן10/04/2019 בשעה 20:16 #33204אלמוני
לא פעילאם את 1.76 ושוקלת 76 קג ולא טעית בהקלדה, הרי שהמשקל שלך תקין. מה פתאום אמרו לך שאת צריכה להוריד? יש פה איזו טעות…ואת עושה התעמלות ושומרת על תכנית, יתכן ואת במצב מצויין ולא צריכה להוריד רק לשמור על הקיים?
10/04/2019 בשעה 20:16 #33205אלמוני
לא פעילהבחורה הזאת שקוראת לעצמה “דיאטנית” כנראה חיה בסדט..בודקים משקל גוף תקין לפי מדד שנקרא BMI..
אני שולחת לך קישור, תקלידי את הנתונים שלך ותראי שאת בכלל במשקל תקין…מקסימום תהיה רשומה המלצה כמה להוריד כדי להגיע למצב אופטימלי אבל 17 ק”ג זה לא הגיוני, אלא אם היא רוצה שתהיי על סף תת משקל!! והנה קישור http://www.diets.co.il/Calc.asp10/04/2019 בשעה 20:16 #33206אלמוני
לא פעילנעים מאד אני דיקלה,
ואני יודעת שיש בדיקה שבודקת לפי סוג הדם אם יש דברים שלא טובים לך לגוף למשל מישהי אמרה לי שמצאו לה שאסור לה דברי חלב רק מוצרים שמסויה , אבל לפחות יגידו לך מה מפריע אצלך בעיכול. תיגשי לקופת חולים לרופא משתחה ויקבעו לך בדיקות , אין לך מה להפסיד , ואל תרימי ידיים!!!
לפי מה שאת מספרת לגבי האכילה שלך והפעילות הגופנית -אל תשני כלום ותעשי את הבדיקות ואז שייגיעו לפתרון את תרדי ותגיעי למטרה שלך ,אז המון בהצלחה ושבת שלום!!!10/04/2019 בשעה 20:16 #33207אלמוני
לא פעילהיי….
ראשית, אני לא מעוניינת לקרוא לך בכינוי שבחרת..כי את מקבעת לעצמך את המחשבה לגבי המצב הפיזי שאת שרויה בו.
שנית, לא יודעת איפה היית ומה יצא לך מזה…אני כן יודעת שאם היו אומרים לי מראש שאני צריכה לרדת למעלה מ – 40 קילו…הייתי מרימה ידיים ומוותרת…ולכן איני מאמינה בכך..
אני רוצה לשאול אותך…כמה את רוצה לרדת? האם יש לך כלים ליישום הירידה במשקל הזו? האם את מצליחה לבד? או צריכה עזרה של קבוצה למשל? ברגע שתעני על השאלות האלו…נוכל להתקדם..
ולהבין…מה את רוצה, איך להשיג זאת…ולגרום לך להתחיל לחייך כי בהודעות שלך אני קולטת רק חוסר אמונה, ייאוש, תסכול וכדומה, ואסור לך בשום אופן להמשיך בזאת, הרגשות האלו לא מקדמים אותך….כולל לא בושה…שרק מונעת ממך להגיע לחיים שאת חולמת עליהם…
הושיטי לי יד, אני אלך איתך צעד צעד בדרך לחיים שאת רואה כשאת עוצמת עיניים….את רוצה?
סופשבוע קסום
איה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.