חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי!
    כמה טוב שאת כאן עם חיוך כזה על הפנים, כל הכבוד שלא שכחת מהמכתב הזה שכתבת אי שם, קצת לפני פסח…
    איזה יופי שאוטוטו כבר ראש השנה, שנה חדשה, מלאה ריגושים והפתעות משמחות, עבורך ועבור המשפחה.
    איזה כיף שכל הדברים האלו שכל כך ביקשת לעצמך התגשמו!
    הצלחת לעמוד במשימות וביעדים שהצבת לעצמך, נכון שלא תמיד זה היה קל, אבל במבט לאחור, איזו הרגשה נפלאה!
    תראי כמה דברים הצלחת לעשות:
    ירדת במשקל, כמות קילוגרמים לא מבוטלת… תציצי בכרטיס של חלי, כמה יש לך בכיס? וואו!!! פחות 12 קילו!! מדהים!!!! אפילו שלא האמנת… זה הגיע!! לאט אבל בטוח!
    חזרת לעשות ספורט באופן קבוע, 3-4 פעמים בשבוע, פעם חצי שעה, פעם שעה… אפילו חזרת לרוץ מדי פעם, נפלא!
    המשכת לכתוב בבלוג, אפילו שהלו”ז צפוף ועמוס… לימודים, עבודה, מבחנים, אהה כן… והחיים…… הבלוג פרח! צבר עוד ועוד קוראות וקוראים – תומכות ואוהדים לבלוג ואת מרגישה שבלעדיהם כל זה לא היה מתאפשר!
    עמדת בתוכנית במשך 21 ימים מאותה פגישה בקבוצה שאיתמר הציע את זה ומאז… הצלחת לעמוד בה בכל יום עד היום: הקפדת על שתייה מרובה של מים, 6 ארוחות ביום, בין שעה וחצי לשלוש בין ארוחה לארוחה – כל הכבוד! ואפילו למדת לתת למנה המותרת את מקומה הראוי בשבוע… ממממ…. יאמי!
    החופשה בקיץ הייתה נפלאה, נהננו מכל רגע! חגיגות יום ההולדת גם כן… הרגשה מדהימה! שלא ייגמר לעולם!!

והדבר המדהים הזה שכל כך חיכית לו.. הגיע! זו באמת תהיה שנה נפלאה!
    מכאן והלאה, הכל פתוח.. הכל אפשרי! תני חיוך שיהיה חג שמח לך ולמשפחה
    נ.ב תכתבי לך איזה מכתב לפסח הבא… יכול להיות נחמד
    זה מכתב שכתבה שן-שן שלנו לאחר שקראה בראש השנה את המכתב שכתבה לעצמה בפסח שנה שעברה.
    רעיון מעולה!!!!!!!!!!! ממש כמו יומן רישום חצי שנתי של איפה הייתי ולאן אני ממשיכה מכאן. מוזמנים לקרוא את הבלוג שלה היא כותבת נפלא… זהירות:ממכר
    מזג האויר בחוץ מוכיח לנו שכמה שניקינו לפסח … זה לא מספיק
    העיקר שבלב שמח לנו ואוטוטו אנחנו בלבן בשולחן החג
    סופשבוע פלא יקירים :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שני כותבת מדהים, היא ממלאה אותי במוטיבציה שאני קוראת את הפוסטים שלה.
    וכמובן שגם אין עלייך אורנה
    וכל הפורום הזה הוא המצאה מדהימה!!!
    שבת מקסימה של שליטה לכולנו :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות