חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני שומרת על התפריט המים והספורט במדוייק בלי חריגה אפילו פיצפונת וירדתי רק 400 השבוע :עצוב: למה זה ככה? גם שבוע הקודם ירדתי רק 600 גרם.. למה אני לא יורדת אני שותה 2.5 ליטר מים ביום עושה ספורט 50 דקות 4 פעמים בשבוע ושומרת מדוייק על התפריט בלי נפילות… מה קורה איתי? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אם את מבצעת את הדיאטה כמו שצריך את תורידי במשקל!! 🙂 הורדת קילו, זה מאוד משמעותי. לפי דעתי בגלל שאת שותה הרבה מים זה בא לידי ביטוי במשקל. תשתדלי לא לשתות הרבה מים ביום השקילה וכמה שעות לפני.
    בנוסף כדאי לך להתייעץ עם המנחה.

אלמוני
    לא פעיל

טוטי
    הבעיה היא לא עם התזונה או קצב הירידה. הבעיה היא עם הצפיות הגבוהות מדי.
    אל תלחיצי את עצמך וקחי את התהליך באיזי.
    2 קילו בחודש זה נהדר.
    אם תנמיכי את הציפיות שלך, הסיכוי שלך להתמיד עד משקל המטרה ולשמור עליו יהיה הרבה יותר גדול.

בדיוק לפני שבוע כתבתי על זה בבלוג שלי http://hazolelet.wordpress.com/2012/10/22/slowly/

אלמוני
    לא פעיל

טוטי
    הבעיה היא לא עם התזונה או קצב הירידה. הבעיה היא עם הצפיות הגבוהות מדי.
    אל תלחיצי את עצמך וקחי את התהליך באיזי.
    2 קילו בחודש זה נהדר.
    אם תנמיכי את הציפיות שלך, הסיכוי שלך להתמיד עד משקל המטרה ולשמור עליו יהיה הרבה יותר גדול.

אלמוני
    לא פעיל

ירדת קילו בשבועיים,זה יוצא כל שבוע חצי קילו שזו הירידה הממוצעת והבריאה ביותר.
    זה מעולה!

אלמוני
    לא פעיל

ראשית הלוואי על כולם ירידות כאלה של קילו בשבועיים שזה מעולה וזה הנורמלי בירידות. את עושה הכל כמו שצריך לדברייך ואת יורדת, למה את שואלת מה קורה איתך? חמודה הכל בסדר . תמשיכי לעשות תוכנית כמו שצריך ולא לוותר עוד יהיו ימים טובים יותר

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות