חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מאז השקילה ביום רביעי היו לי 3 בולמוסי אוכל.
    לא יודעת מה לעשות, פוחדת מהשקילה ברביעי..
    העניין הוא שאני מתוקתקת ומסודרת כל היום-ואז מגיע הלילה. זה מתחיל בעוד חטיף אנרגיה ונגמר ב…כל המקרר בערך.
    אני לא רוצה לאבד את מה שהגעתי אליו אבל מרגישה שלא יכולה יותר… :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

היי שירלי,
    האמת מלא זמן לא הייתי פה עקב כל מיני אילוצים אבל הכותרת שלך צדה את עיני.
    משם שאת מכל הפוסטים והתכתבויות שלך תמיד היית אופטימית ומלאה בחוזק אדיר לעשות את התהליך ויהי מה.

אני מבינה אותך כי אני באותו מצב תקועה כבר 3 שבועות על אותו משקל וכבר היו לי כמה התקפי רעב{בעיקר לחץ לימודים..}.
    ההמלצה שלי היא שתכיני לך דברים חינמיים שישביעו אותך מראש כמו מרקים שווים,או מוקפצים ותוספות של ירק מבושל שרק תצטרכי לחמם.

זה גם יתן לך תחושת שובע וגם ירחיק אותך ממאכלים לא רצויים.
    והכי חשוב,את בן אדם מותר ליפול זה חלק מתהליך של עלייה!!
    תחזרי לתוכנית אחרי נפילה לא לגרור את זה הלאה..

אז לשנס מותנים מחדש ! סומכת עליך בעיניים עצומות!!
    הרבה בהצלחה :מאושר: :מאושר:

לילה טוב..

אלמוני
    לא פעיל

גם אני קוראת את ההודעות שלך והחיזוקים שאת כותבת ועוזרת לאחרים וקצת מופתעת לקרוא הודעה כזאת. אז מה אם היו לך בולמוסים…זה קורה, אנחנו רק אנשים. אני חודשיים בתפריט נשבעת לך כמו פלס!!ירדתי בחודשיים 8.300 בסופ”ש האחרון עשיתי טעות שפיצלתי מנה מותרת שהובילה לפה ושם חטיפות. כמובן שהתבאסתי על עצמי. אבל עושים סטופ!!! זהו, נגמר.
    תכיני לעצמך מרק וירקות לנשנוש. תעסיקי את עצמך ואל תחשבי על זה. ברגע של בולמוס קומי ותלכי לכיוון אחר. ביום רביעי תעדכני אותנו שקילה, יהיה בסדר!!!

אלמוני
    לא פעיל

את לא יכולה לעצור לנו את השקילות הממוספרות שלך… אנחנו מחכים לעדכון-יום ד'.
    נפילות הן חלק מהעניין, קורה לכולנו, החכמה לקום ומהר.
    תתרחקי מהמקרר ובוא להתכתב איתנו כאן.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אם זהמתחיל בחטיף אנרגיה ונגמר ב….. אז תעיפי את חטיפי האנרגיה שפותחים לך את התיאבון, כי אולי החטיף הוא האויב שלך? תבדקי את זה…. מנגד במקום זה שימי לך ירקות חתוכים, מרק חינמי ואל תיאבקי בתהליך , תהני ממנו, את רושמת שאת מרגישה שאת לא יכולה יותר וזה מסיבה אחת, את לא מנסה להינות מהתהליך, את לא במלחמה ולא בקרב עם אף אחד, שבי עם עצמך, תרשמי לי את היעדים הקטנים שאת רוצה לכבוש ועשי זאת לאט לאט. יש לך את הרצון העז לא לאבד את מה שהשגת אבל מנגד נשבר לך…. אז את לא רוצה מספיק.. תירצי חזק , מאוד, עם התלהבות ומורעלות ותעיפי את הלא יכולה, אין דבר כזה יש לא רוצה כמו שיש רוצה ואין חייב…. בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

לקחתי את הדברים לתשומת לבי, ועשיתי חושבים רציניים עם הבולסת-להלן: אני 😉
    עבר עלי יום מדהים! יצאתי עם ארוחות מסודות- כמו בכל יום אבל הבטחתי לעצמי שכשאחזור לבית אתגבר על הכל ואמשיך כרגיל, כמו שהתרגלתי ב7 החודשים האחרונים.
    לפני קפיצת ראש ע נ ק י ת למיטה אחרי יום שכולו פיסיקה-מתמטיקה הייתי חייבת לעדכן ששירלי חזרה לעצמה :אוהב:

תודה ענקית לכולם :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

מאוד מבינה לליבך, לצערי לכולנו ראש שמן שמביא אותנו להרגלי אכילה שכאלו מכל מיני סיבות (רגשיות בעיקר…)אל תפחדי מהשקילה מחר זה חלק מהלימוד שלנו. תהיי חזקה תמשיכי להתמיד כמו כולנו לפעמים אנחנו למעלה ולפעמים למטה…אני חייבת לציין שהודעה שלך נתנה לי כוח אני נשקלתי אתמול והתאכזבתי עכשיו כשכתבתי לך הבנתי בעצמי שזה גם חלק מהתהליך אסור לוותר התמדה וסובלנות…מחכה שתעדכני אותנו בתוצאה, מחזיקה לך אצבעות, ב ה צ ל ח ה

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות