- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
06/03/2014 בשעה 21:13 #146650
אלמוני
לא פעילהי… קצת בדיליי הייתי אומרת אב רציתי לספר לך שהכנתי את המתכון שהמלצת עליו עם השעועית מאש – שבזכותך הנבטתי אותי לבד !
קצת שיניתי את המתכון בזה שהשתמשתי בלקט מוכן שיש בו אורז מלא עדים ואפונה , בילתי אותו עם התבלינים שהופיעו במתכון ועם קארי , ואז הוספתי את השעועית המונבטת ויצא מעולה !
אז תודה… :אוהב:12/04/2019 בשעה 16:17 #146651אלמוני
לא פעילגם אני הכנתי את זה השבוע (סה”כ פעם שלישית שאני מכינה את זה).. לצערי לא היה לי זמן להנביט את השעועית כי החלטתי אחרי צהריים שאני רוצה לאכול את זה בערב (באותו היום החלפתי ארוחות).
פעם הבאה – עם הנבטה.
אגב, שמעתי שאפשר להנביט קטניות ולהקפיא אותן לא מבושלת.. ואז מפשירים ומבשלים..
15/04/2019 בשעה 20:03 #277271אלמוני
לא פעילמלהיות מומחית… אבל איפה שיכולה לעזור בשמחה 🙂
אמרתי שלא ניתן לעשות תפריט כריכים במהלך כל השבוע (שזה חמישה או שישה ימים רצוף) ואז בשבת לא.
ממה שאני מבינה את רוצה לעשות את התפריט כריכים שמופיע באתר או זה שמחלקים בקבוצה, והתפריט הזה מוגבל לעד 3 פעמים בשבוע.הצעתי, אופציה אחרת – כל ארוחה שיש בה פחמימה, יכולה להפוך לכריך.
לדוגמא – ארוחת צהריים – פיתה קלה, כף טחינה, 100 גרם חזה עוף. ארוחת צהריים שהיא סנדביץ. היא לא קשורה ל”תפריט כריכים”. היא עומדת בפני עצמה כארוחת צהריים. התפריט כריכים הוא אחר.15/04/2019 בשעה 20:11 #277807אלמוני
לא פעיללא התכוונתי שם ש-3 ערגליות זה מנה מותרת.
פשוט עניתי ספציפית לדוגמאות שניתנו בהודעה המקורית.
נשאל אני חושבת אם אפשר לאכול 3 ערגליות כפחמימה, ועניתי שלא ניתן, הכוונה הייתה שערגליות זה מנה מותרת, לא התייחסתי לכמות.12 ערגליות זה בהחלט כמות חביבה. למי שאוהב ערגליות.
אני למשל לא הייתי מבזבזת מותרת על ערגליות.😉 :אוהב:
15/04/2019 בשעה 20:18 #278270אלמוני
לא פעיללגבי הסוכר, יכול להיות שמוסיפים מעט סוכר בבישול האורז, אבל זה לא משהו שאמור להדאיג אותך.
לגבי הדג – גם כשאוכלים סושי עם דג, עדיין כמות הדג היא לא הכמות שאנחנו אמורים לאכול לארוחת צהריים (אמורים לאכול 150 גרם לאחר בישול ובשני רולים אין את הכמות הזו)..
את לא מוסיפה בשר, אוכלת 2 רולים – זו הארוחה והיא מחליפה את כל הצהריים.טיפ ממני – וגם אני מאוד אוהבת סושי, אבל זה לא מאוד משביע.
רק פעם ב.. אני מחליפה את ארוחת הצהריים בסושי, וגם אז דואגת שזה יהיה הארוחה האחרונה באותו יום ומקפידה לא להגיע מאוד רעבה למסעדה. ואם מזמינה הביתה אז אוכלת ליד סלט חינמי או מרק… פשוט כי זה לא מאוד משביע אותי15/04/2019 בשעה 20:21 #278472אלמוני
לא פעילושהפרצוף העצוב מלפני שבוע וקצת הפך להיות פרצוף מחייך…
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.