חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב: שלום רב,
    אני שבוע שלישי בתוכנית ולא מצליחה “להיכנס” אליה..בעבר ירדתי בתוכנית אחרת מאוד יפה, אך התחשק לי משהו שונה ועדיין אני לא מצליחה להיכנס ללוגיקה של התוכנית..
    אני לא שמה לב למרווחי ארוחות, אני מאחדת ארוחות, ולא ברור לי למה זה מהווה בעיה- אם יש לי 1200 קלוריות ביום, מה זה משנה איך אני מחלקת אותם במהלך היום?
    הקושי הגדול שלי הוא בשעות אחה”צ, אני חוטפת ממה שבא ליד..אני מרגישה שאני עומדת להישבר מהתוכנית וזה ממש מבאס אותי.. :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

אל תחפשי לוגיקה ואל תנסי לחלק את הקלוריות על פני היום.
    כל התפריטים של החברה עברו בדיקה של דיאטנית והשילובים/הרכבים של פחמימה/חלבון/שומן וכו' מחושבים ומותאמים…. עובדה שזה עובד.
    נסי לעבוד לפי התפריט כולל 6 ארוחות מתוקתקות, מרווחים סדירים, שתיה מרובה וספורט, רק כך תוכלי לראות תוצאות. אין נוסחת קסם אחרת. :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מירב שלום,
    אני לא יודעת אם “מותר” לי בפורום המקצועי להגיב באופן עממי ובלתי מקצועי, כי אינני מוסמכת, אני רק עוד משתתפת. אבל הפנייה שלך כל כך נגעה לליבי.
    רציתי לשתף אותך שאצלי כל תוצאה מושגת רק בדיליי (באיחור) של שלושה שבועות. אז הזמן שאת מציינת הוא עדיין זמן הסתגלות. לוקח זמן להיכנס לתכנית, אבל אחרי שנכנסת אליה, גם כשכבר לא תהיי בה, עדיין לא תוכלי “להיפטר” ממנה.
    אני למשל עליתי חזרה, כי כשאני יוצאת מהתכנית ונניח משתוללת ומאבדת רסן, גם אז אני עושה זאת כל 3 שעות וזה הרבה היותר גרוע מאשר חוטאים רק 3 פעמים ביום, בוקר-צהריים וערב.
    בקיצור אני רוצה לומר לך שאל תתייאשי. היי סבלנית כלפי עצמך, תני לעצמך זמן למידה וזמן כניסה, כמו כל דבר בחיים, לא אצל כולם הקצב הוא אחיד.
    אני שואבת המון עידוד כשרואה שאחרות משילות ממשקלן, כי זו הוכחה שהתכנית עובדת!אל תרפי ואל תפסיקי, התוצאות בו- תבואנה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות