חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איוש..
    כולי תקווה מהרתי להגיע אל הוריי, עליתי על המשקל ו..איזו אכזבה-ראיתי עלייה של 800 גרם!! בהתחשב בכך שפעם שעברה שנשקלתי זה היה אחרי ארוחת צהריים, והפעם לא מיד אחרי ארוחה ולא אחרי ארוחה כבדה..אני כבר לא מבינה…
    אני יודעת שצריך להשקל ביום קבוע בשעה קבועה ולצום 3 שעות לפני שזה יהיה מדוייק אבל עדיין קיוויתי לפחות לראות מגמת ירידה כלשהי! בטח לא עלייה :((
    היו לי מס' נפילות השבוע אבל לא כאלה חמורות, לא עד כדי כך שתהיה עלייה אלא מקסימום להשאר במקום…
    ואם הפעם הגוף שלי מסרב לרזות?!

אלמוני
    לא פעיל

היי אלינה..
    אין כזה דבר גוף שמסרב לרזות:) אז נשמי עמוק..
    לעיתים פשוט התוצאות מתעכבות מסיבות שונות..מה שחשוב זה ללמוד את אורח החיים..כדי שזה ישרת אותנו זמן רב..
    אז לא קרה כלום, וחשוב לשמור על השלוש שעות, כי גם ארוחה קלה נותנת את אותותיה על המשקל..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

קטניות (כמו שעועית, לבנה שחורה וחומה, שעועית אזוקי, שעועית מש, עדשים מכל הצבעים, חומוס גרגירים, אפונה, פול, ופולי סויה), יכולות להיחשב גם כתחליף לחלבון בשר. כוס וחצי של קטניה מבושלת מהווה מנת חלבון בשר, וזה לא חלק מפחמימה מרובעת, לא מוגבל באופן שבועי. זה אפילו מופיע ברשימה של תחליפי חלבון בשר. זה אומר שאפשר כל יום במהלך השבוע לאכול בצהריים מנת שומן + מנת פחמימה + כוס וחצי קטניה כחלבון בשר. לכן עדי לא טועה. בפחמימה מרובעת מתכוונים יותר לפחמימות כמו אורז, פסטה, פתיתים, קוסקוס. ההבדל הוא בעצם בכמות החלבון שיש במשהו כמו אורז, לעומת כמות החלבון שיש בקטניות, שהוא גבוה יותר, לכן הן יכולות לשמש כתחליף לבשר.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות