חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא חשבתי שהפורום יעזור לי כי בדרך כלל עצות של אנשים שלא מכירים אותי נותנים עצות שמתאימות רק להם או עצות כלליות אבל מאז המפגש יום שלישי כשהחלפת את אהובה החלטתי להיכנס ורק לראות…לא בהכרח לכתוב משהו.
    לא יודעת אם זו האישיות הנהדרת שלך שמשכה אותי או כל הסיפורים שלך על גיל ההתבגרות שממש ריתקו אותי ולא יכולתי שלא למצוא אותי במקומך.
    אהובה נורא עוזרת לנו ונורא תומכת אך עם זאת לא שמעתי ממנה סיפורים על גיל ההתבגרות שלה כמו שזכיתי לשמוע ממך…..גם לי יש חברים נורא תומכים שלא אומרים מילה על משקלי וגם רובם תומכים במהלך התהליך הזה אך עם כל האהבה שהם נותנים וללא מילים רעות עדיין אין תחושה של סיפוק מבחינתי וכשעליתי על המשקל שבוע אחרי שעשיתי תוכנית וירדתי במשקל הרגשתי מין תחושה קטנטונת של סיפוק…ואז לאחר כמה שבועות כאלו של ירידה ככל שירדתי כך הסיפוק עלה.

לאחר שגיליתי שעוד משתתפים מהקבוצה משתתפים בפורום (כמו יעל..) החלטתי להיכנס וראיתי כל מיני עצות שנתנו אנשים ואז שמתי לב שלא רק עצות עוברות פה אלא גם חיזוק!
    החיזוק שאני מקבלת מהקבוצה פעם בשבוע אני יכולה לקבל כל יום בפורום!
    אז תודה לך איה שנתת לי להכיר את חייך,להראות לי שהם לא כל כך שונים משלי ונתת לי עצות שבאמת הפעם אני יכולה לומר שהן בהחלט מתאימות לי.
    שבת שלום.
    סיון.

אלמוני
    לא פעיל

היי סיוון….
    יאאאאא איזה חמודה, איזה כייף לקרוא את ההודעה הזו, כמה כוח יש בה…..כמה עוצמה..!!! ועזבי את המחמאות שנתת לי…הכי חשוב שאת מחוזקת והצלחת להתחבר ולהרגיש…..זוהי מהות הקיום שלנו לא??
    בטוחה שתצליחי יקירתי, ואגב…מבחינתי אני עדיין בגיל ההתבגרות.:)
    סופשבוע קסום
    איה

אלמוני
    לא פעיל

את בדרך לארץ הרזון ירידה מעולה..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות