חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

תודה על דאגתכם אני כרגע בעבודה אז נכנסתי לכמה דקות להגיד שלום לצערי אני לא נכנסת בערבים כי אבא שלי מאושפז בבית חולים מזלי שהוא ברמבם איפה שאני עובדת אז זה קצת מקל עלי
    אני קצת מותשת מזה כי זה הופך לכמו הרגל שכל חודש הוא מאושפז קשה לי בגלל הסיבה שאני בת יחידה ואין לי אמא ככה שכל הנטל עלי ולצערי גם משפחה טובה ותומכת אין לי אז הכל לבד
    ממשיכה להתמודד עם התוכנית לא נופלת לבנתיים
    אני מאוד מתגעגעת אליכם ואשמח גם לקבל תמונות ממכם כדי לדעת מי זאת מי המייל שלי הוא: [email protected]
    חייבת לחזור לעבודה אוהבת את כולכם ומאחלת לכם הצלחה בשקילה השבוע מחזיקה אצבעות לכולם
    מתגעגעת אליכם מאוד מקווה שבקרוב המצב יהיה יותר טוב ואוכל לחזור לשגרה
    נשיקות לכולם
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

תהיי חזקה , תחזיקי מעמד..
    כל הכבוד לך , אני מחזיקה ממך
    איחולי החלמה מהירה לאבא שלך.
    סיון

אלמוני
    לא פעיל

מירית החלמה מהירה לאביך…
    החזיקי מעמד..

אלמוני
    לא פעיל

אני גאה בך ומורידה את הכובע לפניך – כי עם כל הקשיים שיש לך עכשיו את לא נופלת ונלחמת, פשוט מקסימה:-)
    שיהיה לאביך החלמה מהירה,
    ולך אני שולחת חיבוק גדול גדול

אוהבת טל….

אלמוני
    לא פעיל

ראשית לכל רפואה שלמה לאביך ולך הרבה כוחות .
    במידה ואת זקוקה לעזרה בכיף מוכנה לעזור לך רק תפני.
    שנית ברצוני להגיד לך שאני ממש גאה בך שאת מצליחה להחזיק מעמד במצב שכזה והצעה קטנה אולי בכל זאת תבואי היום לשקילה לשנות קצת אוירה לפגוש חברים לצאת קצת מתחום בית החולים ותמיד אפשר לחזור לביה”ח .
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ותחזיקי מעמד.
    בי בי מציפי פ.

אלמוני
    לא פעיל

כמה מבינה אותך, עוברת את אותו סרט עם אבא שלי כבר שבועיים ברמבם. זה מתיש זה שוחק וגורם לי לסטות מדרך הישר (התפריט). אבל מה לעשות כולנו בני אדם והבריאות של היקרים לנו היא כמובן במקום הראשון. תהיי חזקה מותק, רשמתי את המייל שלך.

lee maman
    מנהל בפורום

תהיי חזקה הרבה בריאות לאביך מי ייתן ובמהרה תשכחי תקופה קשה זו ותצאי כמו גדולה.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות