חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז התאספו להן כמה שאלות והחלטתי לרכז הכול:)
    1.רגע לפני שנגמר החורף ונכנס האביב (למרות שזה פחות או יותר מה שקורה עכשיו) רציתי לנסות פעם אחת את התפריט חורף ויש לי כמה שאלות לגביו:
    -בארוחת ערב=אני לא אוהבת טונה אבל כן אוהבת את החלה,הביצה קשה,מיונז…במה אפשר להחליף אותה?
    -בביניים=כשאומרים חצי כוס מיץ טרי,מה הכוונה לכמה תפוזים/קלמנטינות?

2.המלצות לשייקים?
    יש לי בלנדר חדש והייתי שמחה לקבל המלצות לשייקים שנכנסים לתוכנית:)

3.אני מוצאת את עצמי חוזרת שוב ושוב על אותן ארוחות ערב/בוקר ונהיה לי קצת משעמם,יש לכן המלצות לגיוון?פעם פתחנו שרשור ארוחות בוקר,ערב,צהריים…מה דעתכן שניפתח שוב ונזרים רעיונות חדשים ?

4.אני אמורה להתגייס ביולי וכולם מפחידים אותי ואומרים לי שבטירונות אין מה לעשות ותהיי חייבת להתפשר ולאכול מה שנותנים לך גם אם זה לחם עם שוקולד…אומנם זה עוד רחוק יחסית אבל אולי יש לכן טיפים איך התמודדתן והאם זה אפשר לא לעלות בטירונות?

5.ממה שהבנתי בפסח מותר:פריכיות אורז,פריכיות תירס,פריכיות זעתר וכל הפחמימות שאין בהן קמח נכון?

6.איך מתמודדים בצימרים ובבתי מלון?
    בפסח ככל הנראה אני אסע לצימר עם המשפחה ובקיץ עם ההורים לאילת…איך מצליחים להתמודד ולאכול בחדר אוכל במלון? מה אתן אוכלות?מה אתן עושות עם הביניים?

זהו בינתיים:)
    אם אזכר בעוד שאלות אני אוסיף חחח
    תודה מראש וסליחה על החפירה…

אלמוני
    לא פעיל

1. בארוחת ערב- פשוט חצי מנת חלבון (תבחרי מהתחליפים)
    בארוחת ביניים- כמה תפוזים שיוצא.. פשוט חצי כוס חד פעמית.. זה יוצא בערך תפוז אחד.. אולי תפוז וחצי..
    2. כל מה שיש בארוחת לילה- חלבון ופרי.. את יכולה גם לקחת חצאי פרי.. נגיד חצי בננה ו3 תותים וזה נחשב מנת פרי אחת.. עם חלב או עם גלידה מומסת- מדהים!
    3. חח קדימה, לכי על זה.. אני סטודנטית אז אני לא מגוונת כמעט בכלום.. אבל בזמנו הייתי עושה דייסת קוואקר, אני מתה על המתכון של הסחלב, אפשר חביתות עם כל מיני תוספות, אפשר שקשוקה.. יש גם ביצה בתוך פיתה ששמים בתנור עם בצל בפנים ופטריות..
    4. קודם כל, מברוק! תראי, אני לא הייתי בתוכנית בצבא.. אבל בטירונות, הכי פשוט לרדת במשקל כי את כל היום בתזוזה.. עולים בסדיר, כשאת יושבת במשרד- שותה בין 4 ל5 כוסות קפה עם בין 4 ל5 חבילות עוגיות.. בטירונות אין לך יותר מידי ברירה באמת.. את לא יכולה להכין לעצמך כלום, פשוט תדעי לבחור את הדברים הנכונים.. ייאמר לזכות הצבא שירקות יש, שישה סוגי סלטים. יש מנת בשר ויש פחמימה.. פשוט תעמדי בתוכנית ותבקשי לשים לעצמך.. (כי הם מפנקים מפנקים בפחמימות). חוץ מזה תשתי המון מים.. אם תקפידי על התוכנית את תרדי מלאא בטירונות! וגם אם קצת לא.. את לא תעלי,, אל תדאגי.. בסדיר, עוד נדבר.. יש זמן.. (אבל תזכירי לי 😉 )
    5. בדיוק, פשוט בכמות שמספקת 80 קלוריות.

לילה טוב 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות