חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ברצוני לברר בנוגע למנת פרי… האם אני יכולה לקחת 2 מנות בבת אחת (לא הספקתי לאכול מנת פרי של ביניים ראשון ובא.ביניים שנייה מותר 2 מנות פרי)??
    שאלה נוספת היא לגבי עצירות, לצערי וסליחה על שיתוף, אני שותה הרבה ואוכלת ירקות ולא מבינה למה לאחרונה נוצרה לי הבעיה (עצירות)
    שאלה אחרונה: אני רוצה ללכת מחר עם חברים למסעדה (לא עשיתי עדיין מנה מותרת ובמסעדה אני רוצה להזמין לי אוכל כך שתהיה לי מנה מותרת האם יש המלצה מסוימת (לבשר שתהיה מנה מותרת, קינוח אני מפחדת ליפול במסעדה )
    תודה רבה רבה רבה רבה
    ושבוע מקסים

אלמוני
    לא פעיל

היי וורה !!
    לגבי שאלה-3 : את יכולה להחליף את ארוחות אלא אם את יוצאת בערב (ז.א. בצוהוריים תוכלי א.ערב ובערב את א.צוהוריים) + מנה מותרת תלוי מה את אוהבת: גלידה,עוגה,מילקשייק….)
    תהני 🙂

אלמוני
    לא פעיל

מה שלומך?
    1) אין אפשרות בתכנית לצרף ארוחות, כך שאם פספסת ארוחה חבל…
    2) עצירות – נראה לישהגוף פשוט מתרגל לדרך אכילה אחרת, למרכיבים שונים ולעיתים הוא מגיב כך… תחכי עוד קצת, ואם המצב לא משתפר, פני לרופא.
    3) אני מציעה לך לא לפחד מקינוחים, זה נותן הרבה כוח. אבל אם את רוצה בשר, את יכולה לאכול אנטריקוט, למשל, או בשר שמן יחסית כמו כבד וכד'. כך שתאכלי כרגיל לאורך כל היום, אם את אמורה לאכול למשל ארוחת ארבע בזמן המסעדה תאכלי אותה לפני היציאה ואז תאכלי את המותרת…
    בהצלחה,
    יפעת.

אלמוני
    לא פעיל

1. קנוי של חברת אוליביה אם אני לא טועה גם הפסט וגם העגבניות המיובשות.

2. ההודעה ישנה (משנת 2013) ואז לא היה אפשר להשתמש בגבינה צהובה 22% וגם לא היה קיים הנועם דק-דק אז זה מה שהייתי משתמשת אז אבל את יכולה להתאים את זה לתוכנית היום.

3. העגבניות המיובשות מגיעוצ באריזה קנויה יש בסופר של חברת חוות תקוע אני חושבת שככה קוראים להם והן מגיעות מיובשות בלי נוזלים ושמן.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות