חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי שוב,
    יש לי כמה שאלות נוספות.
    1. צריך לאכול מקסימום כל 3 שעות. אבל מה המינימום? אם אחרי צהריים בא לי מיד את הפרי, או קינוח של פחמימה אפשר לצרף את ה-4 (או כל ביניים אחרת) מיד אחרי?
    2. אני מניחה שכשאוכלים בחוץ (בעבודה) האוכל יותר שמן, ולכן מחשבת את זה כאילו שמו לי מנת שומן. האם נכון?
    3. האם נכון לקחת פשטידה, ולחלק בגדול את המרכיבים למספר מנות וככה לגלות כמה חלבונים / פחמימות וכו? אם כן, מה כמה מנות פחמימה הן כף קמח?

תודה !מאז שנכנסתי לפורום הדיאטה שלי הפכה להרבה יותר קלה ומגוונת.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, בכיף, שמחים לעזור, אבל חייבת להעיר את תשומת לבך למשהו קטן. יש מנגנון בפורום של חיפוש, ואם יש לך שאלה כלשהי, לפני שאת שואלת עשי חיפוש בפורום ותראי אם אולי במקרה מישהו שאל לפנייך את אותה שאלה וכבר קיבל עליה תשובה (לפעמים גם תשובות ממנחה ולא ממשתתף אחר), ואז גם את מקבלת מענה מיידי ולא צריכה לחכות עד שיענו לך בפורום.

ולשאלותייך –

1. המינימום הוא שעה וחצי. לא ניתן אחרי ארוחת הצהריים לצרף שומדבר מארוחת ארבע או מכל ארוחה אחרת (אנחנו לא עוסקים בהלוואות וחסכונות ולא מעבירים מרכיבים מארוחה לארוחה). שתי האופציות היחידות הן – לחכות שעה וחצי אחרי ארוחת צהריים, ואז לאכול את הארוחה הבאה (ארוחת ארבע), קחי בחשבון שזה אומר שגם ארוחת הערב תבוא טיפה יותר מוקדם במהלך אותו היום. אופציה נוספת הם חינמיים – סוכריות מותר ללא סוכר (עד 4-5 ביום), מסטיקים ללא סוכר (בשפיות) , קרטיבים (קרח) עד 20 קלוריות (שמהם ניתן לאכול עד 2 ביום), ג'לי דיאט של מרמולייט (בשפיות).

2. אם אוכלים בחוץ (לא אוכל שאת עמלת והכנת במו ידייך) אז את לא יכולה אף פעם לדעת אם דחפו לך 4 כפות שמן או כוס וחצי של שמן. לא יכולה להמליץ לך לוותר על מנת שומן כי לדעתי האישית עדיף כבר לוותר על אותם מוקשים.

3. שתי כפות מחוקות (שטוחות ולא בהיריון) של קמח הן מנת פחמימה. אם את מכינה פשטידה, ממליצה לך להכניס בה שיבולת שועל או פחמימה אחרת (יותר בריאה) ולאו דווקא קמח. אני אישית מרכיבה פשטידה מהראש. אם אני מיעדת אותה לארוחת ערב ומחלקת אותה ל-4 אז אני דואגת שיהיו בה 4 מנות שומן (מערבבת בין 2 כפיות שמן שבהן מטגנת בצל וירקות נוספים + 2 כפות מיוקל) + 4 מנות פחמימה (בד”כ 10-12 כפות שיבולת שועל), ו-6 מנות חלבון גבינה (כי 4 כפול 1.5 = 6). סה טו.

בהצלחה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות