חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 5 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב!
    אני בתוכנית כבר שלושה שבועות או חודש ובהתחלה הקפדתי ללכת למכון כושר 3-4 פעמים בשבוע ולא ירדתי גרם אחד. בשבועיים האחרונים הייתי עסוקה ולא הצלחתי ללכת למכון בכלל וגם לא לעשות הליכות בחוץ וירדתי 1.7 בשבוע האחרון. האם יכול להיות שזה בגלל שמסת השריר שלי ירדה או שזו ירידה בגלל מאמצי השמירה שלי? :))
    יום טוב

אלמוני
    לא פעיל

היי..
    הסיבות קשורות לשוני משבועות קודמים, בין אם מדובר בספורט ובין אם מדובר במאמצי השמירה שלך..
    לגבי ההצמדות לתוכנית אני מציעה לך להמשיך בכך…:)
    לגבי הספורט, המשיכי לעסוק בו, הוא לעיתים מעכב ירידה במשקל למשך תקופה מאוד קצרה אך תוצאותיו הם לטווח ארוך וחשובים מאוד.
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

הבעיה איתי שעשיתי מלא דיאטות לפני..גם היא עשתה?

אלמוני
    לא פעיל

זה תלוי נראה לי בכמויות הספורט.
    ולפעמים גם בסוג האוכל.

אם אני הולכת על תזונה בריאה אני רואה ירידה, אמנם מזערית, אבל ירידה.

אלמוני
    לא פעיל

כל הארוחות שלי עשויות עם תרסיס שמן. את מנות השומן אני מוסיפה בצורה מדודה, לרוב זה אגוזים ושקדים כך שאין הרבה מקום לטעויות. הפחמימה הקבועה שלי בצהריים היא אורז. זה הדבר היחיד שמשביע אותי, אבל בשאר היום אני אוכלת בעיקר חטיפי דגנים (85 קלוריות לחטיף) או לחם קל לעתים נדירות.
    אולי בכל זאת כדאי לעבור לתפריט של 1200 או לפחות להוריד כמה פריטים מהתפריט של 1500 כדי שיהיה קצת פחות. יש לי תחושה שהגוף שלי התרגל לכמות הקלוריות בגלל כל הדיאטות שעשיתי בעבר.
    אני לא מפחדת להתאמץ, יש לי המון כוח רצון ואני אעשה כל מה שתגידי. אני רק רוצה לצאת מהמצב הזה.
    לאורטל ולאיה, תודה על התמיכה, אני באמת זקוקה לזה.
    שחף

אלמוני
    לא פעיל

תבואי עכשיו לפני שה5 יהיו 25 או יותר
    בהצלחה
    ליאת פ.ר

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות