אתמול רוב היום היה לי בסדר חוץ מזה שאכלתי את המנה המותרת ונראה לי שהגזמתי איתה….ואז בערב יצאתי לבלות עם חברה והיתה לי עוד נפילה…..והיום כל היום היה אחד לאחד עד הארוחת ערב שאכלתי יותר ממה שמותר…יותר פחמימה ואכלתי אצל אמא של חבר שלי והיא מבשלת הכל עם כמויות אדירות של שמן ככה שבטוח חרגתי עם השומן ואחרי הארוחה לא הצלחתי להיתאפק ואכלתי עוד חתיכת עוגה….בקיצור יומיים על הפנים!!! אני מאוכזבת מעצמי מאוד בדרך כלל אני לא נכנעת לדברים כלכך מהר ואני לא יודעת למה לא הצלחתי להחזיק את עצמי בארוחת ערב…
עכשיו אני ילך לישון והחל ממחר בבוקר אני חוזרת לתפריט ולא חורגת במילימטר!! אולי אני יצליח למזער נזקים עד השקילה ביום שני….נקווה לטוב….
לילה טוב וסוף שבוע מוצלח לכולם!!!!!
למרות שלא נפגשנו ביומיים האחרונים.. ההרגשה זהה אני מרגישה שמיום רביעי בלילה קצת קשה לי ואני קצת נופלת, בנוסף לזה קיבלתי מחזור ומהסיבוב הקודם שלי בקבוצה אני זוכרת שזה היה משפיע אצלי מאוד מבחינת משקל.
זה הזמן לאסוף את עצמנו לקראת הליכה טובה ושמירה על תפריט מאוזן כדי לצמצם נזקים כפי שציינת לשקילה הקרובה.. את אלופה ואני מאמינה בך וגם החריגות שלך והנפילות שלך נעשות בשפיות תמיד וזה מה שיפה בך.. את על דרך המלך ואני מאמינה בך!!! :אוהב:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות