חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הכל עבר בשלום עם הארוחות ועם המים, קניתי בסופר באוירה של התכנית, ירדתי 900 גרם, ואחרי הקבוצה הלכתי לעשות פעילות גופנית. נהניתי. אני שמחה. לילה טוב ובהצלחה ותודה לכולכן הכותבות בפורום ומשתפות ותומכות :מאושר: :מאושר: :מאושר: :אוהב: :אוהב: :אוהב: ,

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב בנות. אתמול בערב כתבתי את ההודעה, ואחר כך, בעצמי דחקתי אותה למטה כי כתבתי כמה תשובות לאורנה, שירי, שרית, יעל, יו-לי וצביה. אני מתחילה יום חדש בפעילות ספורטיבית 🙂 – הקפצת ההודעה להתחלה, כדי שאתן שהייתן אתי בתהליך ועודדתן אותי כל השבוע , לא תפספסו ותהנו אתי מההישג. יום נפלא :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איזה יום מדוגם עם ירידה מדהימה!!!
    את פשוט מלכה!!!

אלמוני
    לא פעיל

איזה יום מדוגם עם ירידה מדהימה!!!
    את פשוט מלכה!!!

אלמוני
    לא פעיל

את נהדרת, והשמחה שלך עוד יותר. :שמח1:
    אל תפסיקי לעדכן :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

עוכבת אחרי העדכונים שלך בשקיקה ומשתדלת לשאוב אנרגיות!
    בזכותך היום חזרתי לעשות הליכה, הפסקתי כחודש-בגלל הלימודים והיום אמרתי לעצמי שמספיק עם התירוצים, אם רוצים – מוצאים! ואכן מצאתיי…

אלמוני
    לא פעיל

כוח רצון חזקקק…סוד ההצלחה!

:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

900 גרם זה מעולה!!! אבל אני לא מופתעת אני קוראת את הדיווחים היומיים שלך ורואה שהולך לך טוב ואת מצליחה!!!
    כל הכבוד!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

היי רו,
    אני ממש נהנית מההודעות שלך ומהאנרגיות הכ”כ חיוביות שלך :שמח1:
    אהבתי שקנית בסופר באווירה של התוכנית, כי לפעמים די נמאס לנו ואנחנו בעצם צריכים רק לגוון – ביג לייק :מאושר:
    ולגבי השאר – 900 גר' ירידה, פעילות גופנית, שתיה והנאה מהתהליך – תותחית על :שמח1:
    שבוע טוב ומבורך 🙂

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות