הכל עבר בשלום עם הארוחות ועם המים, קניתי בסופר באוירה של התכנית, ירדתי 900 גרם, ואחרי הקבוצה הלכתי לעשות פעילות גופנית. נהניתי. אני שמחה. לילה טוב ובהצלחה ותודה לכולכן הכותבות בפורום ומשתפות ותומכות :מאושר: :מאושר: :מאושר: :אוהב: :אוהב: :אוהב: ,
בוקר טוב בנות. אתמול בערב כתבתי את ההודעה, ואחר כך, בעצמי דחקתי אותה למטה כי כתבתי כמה תשובות לאורנה, שירי, שרית, יעל, יו-לי וצביה. אני מתחילה יום חדש בפעילות ספורטיבית 🙂 – הקפצת ההודעה להתחלה, כדי שאתן שהייתן אתי בתהליך ועודדתן אותי כל השבוע , לא תפספסו ותהנו אתי מההישג. יום נפלא :אוהב:
עוכבת אחרי העדכונים שלך בשקיקה ומשתדלת לשאוב אנרגיות!
בזכותך היום חזרתי לעשות הליכה, הפסקתי כחודש-בגלל הלימודים והיום אמרתי לעצמי שמספיק עם התירוצים, אם רוצים – מוצאים! ואכן מצאתיי…
900 גרם זה מעולה!!! אבל אני לא מופתעת אני קוראת את הדיווחים היומיים שלך ורואה שהולך לך טוב ואת מצליחה!!!
כל הכבוד!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:
היי רו,
אני ממש נהנית מההודעות שלך ומהאנרגיות הכ”כ חיוביות שלך :שמח1:
אהבתי שקנית בסופר באווירה של התוכנית, כי לפעמים די נמאס לנו ואנחנו בעצם צריכים רק לגוון – ביג לייק :מאושר:
ולגבי השאר – 900 גר' ירידה, פעילות גופנית, שתיה והנאה מהתהליך – תותחית על :שמח1:
שבוע טוב ומבורך 🙂
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות