- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
31/10/2012 בשעה 1:19 #206818
אלמוני
לא פעילאז גם זה הגיע. היום בדיוק לפני שנה הלכתי לקבוצה בפעם הראשונה.
כן, גם אני הייתי מאוד סקפטית בהתחלה, אבל מהרגע הראשון החלטתי להתמסר לחלוטין לתהליך.
בכל זאת, לא היה לי שום דבר להפסיד. היום בדיעבד אני יכולה להגיד שמצבי הנפשי אז לא היה משהו, לא שהייתי בדיכאון אבל הייתי על סוג של נהג אוטומטי, על קרוז קונטרול. כבר לא נהניתי משומדבר שעשיתי עם עצמי, ולא עשיתי הרבה באותה תקופה (בוא נגיד ככה שחוץ מעבודה לא היו לי הרבה חיים). אבל ברגע אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים, ואני אומרת תודה לכל מי שהיה לו חלק בהנעה של התהליך, ולכל מי שלוקח חלק עד היום בתהליך ובבחירה שעשיתי.לאחר כחודש-חודשייים בערך מרגע כניסתי לתהליך גיליתי גם את הפורום, וגיליתי שלעזור לאחרים נותן לי סיפוק די גדול ועוזר לי לשמור על הפוקוס שלי בתוך התכנית. ומאז אני פחות או יותר פה, לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל כמעט כל הזמן כאן ברקע.
אני מודה שהמוטיבציה שלי היום באה והולכת כאילו אני איזה תחנת רכבת. נכון, אני לא מחויבת לקבוצה כמו שהייתי (גם זה מרגיש אצלי קצת כמו תחנת רכבת). אבל אין לי ספק שהרגע הזה לפני שנה שינה לי את החיים.
אז בסופו של דבר, נכון שאני עדיין לא יכולה להגיד על עצמי בגאווה שאני “שמנה משוקמת”, אבל אני בהחלט מרגישה שאני בדרך לשם. זו הישורת האחרונה ובד”כ המאמץ האחרון הוא זה שקובע.
ולמי שתוהה לגבי המספרים, אז אני מינוס 18 קילו שהורדתי בגאווה רבה :מאושר: ב-8 חודשים, עליהם אני שומרת פחות או יותר (לא בשמירה רשמית אלא שמירה עצמית ;)) בערך מחודש יוני.
14/04/2019 בשעה 3:42 #206820אלמוני
לא פעילמצדיעה לך,
שינית את חייך מהקצה אל הקצה 😉 למרות הסקפטיות של ההתחלה-הנה את היום, אחריי שנה (!) :שמח2:
אני בטוחה שבמצב העכשווי טוב יותר…. :אוהב:לסיום נשאר לי רק לאחל לך המון הצלחה, שתורידי את הק”ג שאת עוד רוצה, שתשמרי על התוצאה ושתחיי את החיים כמו שצריך – כי צריך לנצל אותם :מאושר:
אנחנו פה בשביל להישאר :שמח2:אוהבת :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 3:42 #206822אלמוני
לא פעילאיזה הצטרפות מקרים…גם אני (מחר) שנה בתוכנית.אני גאה להיות אחת מהמשפחה הנהדרת הזו.
אחרי שנה שבה ירדתי 15 ק”ג כמעט, מרגישה שעשיתי את השינוי שימשיך איתי לכל החיים :מאושר: :מאושר:
אני מאוד נהנית לקרוא את התשובות שלך לכל השאלות שעולות בפורום :שמח1:
נראה שאת יודעת לא מעט דברים ושאת שמחה לחלק עם השאר
אז בהצלחה בהמשך ושיהיו לנו עוד שנים רבות טובות ורזות :קול:
:קול: :קול:14/04/2019 בשעה 3:42 #206824אלמוני
לא פעילכל הכבוד לך כפית מקווה בשבילך שתמשיכי לשמור כל החיים על המשקל ואף להוריד עוד מס' קילוגרמים שאת צריכה..
אני רוצה לומר לך שאת מאוד חיונית ויעילה בפורום הזה, אני מאוד אוהבת לקרוא את התגובות שלך הם מאוד בררורות, מעודדות ומדויקות וזה עוזר מאוד במיוחד לחדשות, אני בסה”כ 3 שבועות בפורום ובדיאטה ואני פשוט מחפשת את התגובות והתשובות שלך כי הם אמינות וממש מקצועיות (כבר אמרתי לך שאת יכולה להיות מנחה בחלי ממן)….אז תשארי איתנו בהמשך אנחנו (אני לפחות) זקוקה לעזרתך ולעצות שלך ומאוד מקווה שיגיע היום בו גם אני אדווח על ירידה של 18 ק”ג…..ישר כח ובהצלחה!!!:אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 3:42 #206825אלמוני
לא פעילעמית, מזל טוב לחגיגות השנה
ברכות להישג המרשים והמכובד!
בהזדמנות זו, שוב רוצה להודות לך על התמיכה השוטפת ותשובותיך המפורטות והמעודדות בפורום.
אין ספק שאת מסייעת בזמן אמת ולא חוסכת מניסיונך.
נהנית כמו כולן לקרוא את תשובותיך, הערותייך והארותיך.
אז הנה משהו קטן ליומולדת שנה – כפית :אוהב:14/04/2019 בשעה 3:42 #206828אלמוני
לא פעיללמגיבות. זה מחמם את הלב, וממלא את המצברים.
שמחה לעזור ולשתף מהניסיון.
שמחה שהפורום הזה קיים.
:אוהב: :אוהב: :אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.