חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני כחודש עברתי משבר ומאז איני יכולה להכנס לתוכנית אני אוכלת בבולמוס מכל הבא ליד פניתי היום למדריכה הכי מדימה שיש ובקשתי להקפיא את המנוי , האם זה נכון אני לא יודעת, אשמח לקבל עצות כיצד עלי לשוב למסלול

אלמוני
    לא פעיל

פליז אל תקפיאי…
    עברתי את אותו תסריט, גם אני עברתי משבר אישי שריסק אותי וגרם לי לצאת המסגרת ומהתוכנית בכלל. מכאן המצב רק הלך והחמיר.
    ההרים גבוהים יותר בדרך חזרה… וזה הופך לכדור שלג.. אל תרפי, אל תוותרי.
    כשהגלים חזקים החזקים מתגלים :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קוראת את מצוקתך ומבינה לליבך. מי כמוני מכירה את המקום בו פונים לאוכל בעת משבר ובעצם יוצרים בכך משבר נוסף ומגדילים את המשבר הנוכחי, כי האוכל כידוע לך אינו פותר דבר…
    מניסיוני האישי ממליצה לך לא לעזוב!!! אם תעזבי סביר להניח שתעלי והתסכול יגדל, כשאני עזבתי עליתי הרבה בחזרה עד כדי כך שחששתי והתביישתי לחזור.
    תחשבי מה יכול לעזור לך, שתפי את המנחה או אנשים מהקבוצה ואולי על הדרך תרוויחי טיפים שיעזרו לך..
    מחר יום חדש תחשבי על הארוחה הראשונה, שתייה, ארוחה הבאה וכו', תעברי יום מוצלח, יומיים, שבוע ותחזרי לתוכנית.
    אני מאמינה שבכך תהיה לך בעייה אחת פחות.
    מחכה לעידכונים ממך
    שבוע טוב וחג שמח!

אלמוני
    לא פעיל

אני מראש השנה עולה ויורדת כמו בלונה פארק תל אביב וכבר שבועיים שאני במסלול כיהחלטתי. תחליטי!! זה קשה אבל תחשבי :לא חבללעלות נכון שלא כדאי להרוס? אני עשיתי כך. המשכתילהגיע לקבוצה על אף שבמשך חודשיים ראיתי רק עליותאבל כך לפחות העליות היו קטנות 200 גרם ו 400 גרם.בקטנה רק כדי לצוף ולא לשקוע ולאט לאט זה חזר לבד.החשק והמוטיביצה.תחשבי מה כדאי.תיעזרי בפורום וצעקראי קצצ סיפוריהצלחה. זה אפשרי! בהצלחה חמודה :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות