חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני טסה לחול ביום שישי בבוקר.. השאלה שלי היא- איך לשמור על תפריט דיאטה שם? או שאולי לא לשמור בכלל? חשבתי על ארוחת צהריים- לקנות לחם קל מהארץ , לקנות את החזה עוף ממקדונלס ולאכול את זה בתור צהריים, פירות וחטיפי אנרגיה אני גם אקח הארץ, וארוחת בוקר וערב כלולה במלון ככה שאני אוכל לאכול אותה ..

מה אתם אומרים?? אני פשוט לא רוצה להשמין במהלך ה4 ימים האלה!

אלמוני
    לא פעיל

פירות וירקות יש בכל מקום.
    את יכולה לקחת איתך גם פיתות קלות ולחם קל…
    ושוב,דברים כמו עוף וחזה עוף אפשר למצוא בכל מקום ולהכין.
    וא. בוקר במלון לרוב היא תמיד יכולה להיות דיאטטית,תמיד יש ביצה וגבינות רזות..

אז תהני ואין שום סיבה שתשמיני אם תשתדלי לשמור כמו שצריך
    ואם יהיה משהו ממש שווה-תעשי לך מותרת
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

רצוי להחליף עם ארוחת הצהריים.
    בכלל רצוי להחליף ארוחות – ארוחת הערב בבוקר (בגלל החלבון וחצי) וארוחת הצהרים בערב (אם זו ארוחה בשרית).
    תקחי אולי גם קופסאות טונה קטנות – אם את אוכלת טונה…
    ולא לשכוח פירות יבשים…

אלמוני
    לא פעיל

את טסה לך לחו”ל לחופשה, ראשית תיהני ממנה ותתנהגי בהיגיון
    אין צורך לקחת לחם מהארץ, את יכולה לאכול לחם רגיל (יש לך בתחליפים), תחשבי שאם היית נוסעת לחודש לא היית לוקחת לחם
    קצת הגיון, שימי לב מה את מכניסה לגוף, אל תשכחי לשתות מים או תה צמחים חם, תעדיפי הליכות ברגל. את לא עושה כאן דיאטה אלה משנה הרגלי אכילה, אז תתחילי לשנות אותם לטובתך, ואל תתני לתפריט להחליט לך על הטיול.
    את יכולה לקחת מעט פירות יבשים שיהיה לך נח בארוחת ביניים, בארוחה במלון תבחרי בתבונה את המאכלים הפחות משמינים, אל תאבדי את דעתך! את הולכת להנות אבל הנאה בטיול היא לא רק אוכל . :אוהב: ודרך אגב אף מנחה לא יתלה אותך על עלייה של 200 גרם

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות