שלום אני בת 13 ועוד שבוע יש לי טיול שנתי והיום זה השבוע השני שלי אצל חלי .. ואני רוצה להביא חטיפים כמו כולם אבל הבעיה שאני לא יודעת מה לעשות וביום השני נותנים לנו ארוחת בוקר וארוחת צהרים ככה שלא תהיה לי בררה אלה לאכול ובשבוע הזה אני מוותרת על המנה המותרת אבל גם ביום הראשון יש לנו אוכל באכסניה שהכל זה הרבה שומן וקלוריות .. מה לעשות ? אני מאוד רוצה לאכול כמו כולם , חטיפים , ממתקים ואין לי מושג מה לעשות
קודם כל עצה קטנה מניסיון-
תמיד תגידי לעצמך שאת עכשיו מסגלת לעצמך אורח חיים בריא וטוב ולא עינוי עד שתרדי וגמרנו
כך שתמיד במקרים כאלה צריך להתגמש מבחינת התפריט ומבחינת הפיתויים וגם אם לא הכי מסתדר לא נורא
העיקר שתהני ואל תהיי מבואסת! אם את מרגישה שאת שונה מכולם בקשר לאוכל שאת תאכלי אז תאכלי קצת במבה
לא יקרה כלום
אז לעניין.. קחי איתך חטיפי אנרגיה,פריכונים בטעם דבש/שוקולד, במבה קטנה ופיתות קלות לסנוויצים
בטיולים שנתיים בבית ספר יש ( אצלי לפחות היה כך) אפשרות להכין סנוויצים עם טונה גבינה ושוקולד
אז תעשי ליום השני והשלישי ככה.. קחי גם תפוחים שהם נותנים..
הייתי מציעה לך להביא איתך מלפפונים בקופסא ולהוסיף לארוחה במהלך היום כי בטח לא יהיה ירקות
בערב תאכלי בארוחת ערב שם ו תשתדלי לאכול הרבה ירקות ולדעתי להפוך את הערב וצהריים כי צהריים יהיה לך טונה וגבינה
בקיצור העיקר תהני
מקווה שעזרתי :מאושר:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות