חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #30033
    אלמוני
    לא פעיל

    ערב טוב בנות ,שמעתי לעצותיכן הטובות והמשכתי בתפריט. מחר אני נשקלת….על הבקר !כולי חיל ורעדה ,איך מתגברים על השאיפה למצוינות הזאת ? מאוד הייתי רוצה לקבל טיפ ,אבל מעשי,איך לא להתמוטט רגשית ,במידה ואני עולה במשקל ,או נעצרת.
    ענו לי בבקשה

    #30034
    אלמוני
    לא פעיל

    אין לך מה לפחד מהשקילה,אם עשית תפריט כמו שצריך אין שום סיבה שתעלי במשקל!
    וגםםםם אם תעלי-לא קרה שום דבר.. עלייה לצורך ירידה!
    אל תתעסקי יותר מידי במשקל שלך,פשוט תעשי תוכנית כמו שצריך,ואת תראי תוצאות! מבטיחה לךך!!!
    באהבה 3> קורלי.

    #30035
    אלמוני
    לא פעיל

    גם אטם עולים זה לא סוף עולם
    תמיד יש עד שבוע לרדת
    קחי הכל בכיף ברגע שתלמדי להנות מהתהליך ילך
    יותר טוב מבחינה נפשית
    אז בהצלחה רוסנה

    #30036
    אלמוני
    לא פעיל

    היי אילוש,שום דבר לא קרה,תחשבי על הק”ג שכבר הורדת,אה איזה כייף ,שום שוקולד או דבר מתוק אחר לא שווה את החיוך שעל פנינו ואת ההרגשה שהנה עוד מכנס ישן מהימים הטובים עולה עלינו,ומי כמוך יודע…,אבל כמו שאני מכירה אותך כבר מהיום את חזרת בגדול לתוכנית-כי כזו את-מושלמת ,מצטערת שלא חזרתי אליך בטלפון לא יצא לי,ביי מתוקתי.

    #30037
    אלמוני
    לא פעיל

    בובי….
    אני עשיתי לעצמי שיטה שעזרה לי במשך כל התהליך…..אני פשוט לא מעניקה חשיבות יתר על המידה לגולם המתכתי(=משקל), הוא לא מראה לי כמה פעמים אמרתי לא, לא מראה כמה פעמים עשיתי ספורט, לא מראה כמה פעמים קמתי שעה לפני הזמן בקור ובגשם להכין לעצמי אוכל לכל היום, לא מראה כמה פעמים התאפקתי והמשכתי ללכת כשראיתי את מקדונלד…..הוא מראה רק מספר!!!
    ולכן, אם אני יודעת שהיה שבוע טוב ועשיתי כפי שצריך, לא מעניין אותי מה הוא אומר….מקסימום אראה זאת שבוע הבא…
    נ.ב – להתמוטט רגשית? אני אקרע אותך…כולה משקל…תבקשי מהמנחה שתחזיק לך את היד..ותיתן לך חיבוק…לי זה עזר..:))
    בהצלחה
    איה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות