חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, לא באמת קוראים לי שיר פשוט אני מובכת מהמצב בו אני נמצאת ולכן העדפתי להישאר בשם בדוי. אני בת 17.5 בכיתה יב .
    הייתי בחלי שנתיים וחצי, וירדתי 14 ק”ג בהדרגה, נשאר לי אולי עוד קילו שניים בכדי להגיע לשמירה. לפני כחודש הפסקתי ללכת לקבוצה מפני שלא מסתדר להוריי מבחינת הכסף.
    עד סוכות הכל היה מעולה, ופשוט מהחג הראשון אני לא מפסיקה לאכול. אין לי מושג מה קרה לי ולאן הלכה המשמעת של שנתיים וחצי. אני לא מפסיקה לאכול דברים מתוקים מולחים, כל מנה מותרת אפשרית, אני לא שומרת על התפריט ולא על שעות. אני לא מצוורחת, יש לי אחלה חופש מהלימודים ואני נהנית אז אין לי מושג מאיפה ההשתוללות הזו נובעת. אני מפחדת לעלות הכל בחזרה ואני ממש בבעיה. מה לעשות?

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל שאפו על מה שהורדת עד כה.

דבר שני, מבינה לליבך, תראי שרשור שפתחתי אתמול בערב ואת התגובות שכתבו לי.
    אז אין לי עצות של חכמים לתת לך כי אני נמצאת במצב שמאוד דומה למצב שלך (כך נראה לפחות על פניו)…

בכל אופן, ממליצה לך לקרוא את התגובות וגם להישאר פה. אין כמו תממיכה של אנשים שנמצאים במצב דומה לך, בעלי אותה מטרה משותפת. אז תישארי איתנו, אולי זה יתרום לך.

תנסי להתמודד עם זה מארוחה אחת לבאה, וככה אולי יהיה לך קל יותר לעבור את היום.
    אחרי כל כך הרבה זמן של שמירה על התפריט זה רק הגיוני ואנושי שיהיה לך קצת קשה. אבל את יודעת מה אומרים על קשה?? שקשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים.

מקווה שאולי עם החזרה לשגרה בעוד כמה ימים תצליחי גם לחזור לשגרת הדיאטה שלך.

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

הסבירי להורייך את החשיבות ותחזרילקבוצה.אל תיבהלי מהמצב כי כולנו חגגנו את החגים וחלק מאיתנו יצאו קצת מהמסגרת.תחזרי. תזכרי חבל על כל מה שירד ובטח כולם מפרגנים לך על הלוק…… בהצלחה חמודה ועשי טובה:תישאריבמשקל הזה וחבל שתעלי.בהצלחה יקירה.את יכולה :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות