חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני שלושה שבועות שמרתי ואכלתי כמו שצריך וראיתי ירידה ואחותי התחתנה ..אז בשלושה שבועות האחרונים הייתה את כל ההתארגנות לקראת החתונה ואכלתי מלא עוגות ואוכל והפה שלי לא אפסיק לזוז בכל השלושה שבועות והיה לי קשה לעלות על המשקל ועליתי וראיתי שעליתי ..וקשה לדעת שאני כל הזמן עולה ויורדת ורוצה לוותר !!!!אין לי כוחות זה עוד פעם להתחיל מהתחלה וקשה לי למחוק את מה שהיה ולתוצאה שהגעתי אבל אני יודעת שזה מגיע לי כי אכלתי …אתמול אמרתי שאני חוזרת לעצמי ועברתי את היום בצורה טובה רק שבצהריים לקחתי 12 כפות פתיתים ולא חלבון …ואני מרגישה שאכלתי יותר מידי וקשה לי במשך השבוע לאכול חלבון בשר כי אני לא מתחברת אבל נראה לי שאמרו לי שמותר לעשות את זה רק פעמים בשבוע …ושישי שבת אני נופלת …זה נראה לי מסובך פתאום התהליך והחזרה לשגרה קשה לי !!

אלמוני
    לא פעיל

היי הודיה אני ממש מבינה לליבך … לפעמיים שממש נופלים מרגישים שהורסים הכל.. ואין כוחות להמשיך
    כשזה קורה לי אני לא מסתכלת על כל התקופה שהייתה וכמה נשאר לי בדרך אלא נותנת זמן ממש קצר ומנסה ל”נצח אותו”
    אומרת היום אני עושה הכל הכל הכל נכון וכל ארוחה שעוברת מחייכת וגאה בעצמי!
    וככה ליום למחרת… ולבסוף חושבת לשקילה של השבוע כמה היא תעשה לי טוב אם התוצאה תהיה ירידה..
    תנשמי אוויר תגידי לעצמך היום אני חיבת לעשות הכל כמו שרשום.. וככה תתקדמי שלב שלב..

מאמינה בך!!!! עכשיו תאמיני גם את!:)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות