אין כאב, אין אכזבה, אין יסורי מצפון :שמח1:
אני אופטימית… כי הכנסתי לעצמי לראש שאף אחד לא רודף אחרי ולחץ לא יעשה לי הוקוס פוקוס ויוריד ממני את הגרמים והקילוגרמים :קול:
אז ביום שפרקתי כאן את שעל ליבי וחזרתי קודם כל לפורום לפני שחזרתי לתכנית… עברתי את אותו יום פיקס מן הסתם זה נתן לי דרייב כמובן, אבל היום אני כאן להודות שיום שני ושלישי היו יאמי יאמי :צוחק: בזכות כמה שטויות שאמא שלי הכניסה הביתה, היא רגילה שאני תמיד בדיאטה וכשאני מספיק חזקה כל המטעמים האלה עוברים לידי, אבל יפה אמרתי “כשאני מספיק חזקה”, כי הרי רק ביום ראשון עשיתי צעד אחד ומיוחד בזה שחזרתי לפורום המקסים הזה כי יש לי כוונות להמשיך לנסות ובסוף גם להצליח. ואין מה לעשות, הפיתויים האלה פשוט היו שם בתחילת דרכי ואני לא מתחרטת על ביס, אבל אתמול אחרי מיני נשנושים פשוט ביקשתי ממנה לא לקנות את הדברים האלה ואם היא כבר קונה (כי יש עוד אנשים בבית חוץ ממני והם ממש לא שומרים דיאטה) אז ביקשתי להחביא ממני :לשון: אם לא יהיה אני לא יגע… כמובן שהיא הסכימה ואמרה שכשיבוא לי החשק המטורף אני יהפוך את הבית עד שאני ימצא חחחחחח מה שנכון :צוחק: אבל אני יודעת שהכל תלוי במוטיבציה שלי שכשהיא קיימת אין חשק ואין מקום לשום טירוף…
אז זהו רק שיתפתי… מאחלת לי ולכם הצלחה ויום מעולה :אוהב: