חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כתבתי הודעה לפני 10 ימים על הנסיעה שלי לשבוע. תודה לכן אורית, טלוש, טאו טאו, כפית ושירלי על ההודעות המפרגנות שכתבתן לי.
    ובכן – הארוחות דיאט במטוס הוכיחו את עצמן פעמיים. כולם קבלו סנדויצים מצ'וקמקים ולא טעימים, חוץ ממני ומאחותי שקבלנו ארוחות חמות עם עוף טעים, ירקות – יאמי. בשווקים ובסופרים מצאנו ירקות ממש טובים וכל יום ערכנו פיקניק נפלא באיזו פינת חמד שמצאנו. גבינות רזות לא היה קל למצוא, אבל היוגורטים היו נהדרים. בצימרים ובמלונות בדרך כלל היו ירקות בארוחת בוקר. במקום אחד לא היה, הערנו, ולמחרת קבלנו פלטה ענקית של ירקות חתוכים לשולחן שלנו! סלובניה ארץ יפהפיה ומאורגנת נפלא למי שאוהב ללכת או לרכב על אופניים. הלכנו כל יום מסלולים נהדרים עם מים, מפלים, מערה מדהימה ונופים מהממים!!!! יש להם קנוחים נהדרים. הכנסתי אותם למנות המותרות. בגדול, עם כמה עגולי פנות קטנים הסתדרתי וירדתי 300 גרם. היה לי קשה דוקא ביום האחרון וביום הראשון אחרי שחזרתי, אבל אספתי את עצמי וכבר קניתי מלא ירקות ושרפתי את החצילים ואני הולכת לעשות סלט… בהצלחה לכולכן!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מאוד פחדתי לפני הנסיעה, והאמת שלי היו פחות אפשרויות להתארגן עם האוכל, הירקות והפירות היו חסרי טעם. מה שכיפר על כל העניין זה הטיול האינטנסיבי שבו כנראה שרפנו הרבה קלוריות…

אלמוני
    לא פעיל

שמחה לשמוע שהלך בסדר גם בחו”ל ושנהנת וחזרת במלוא המרץ ואפילו עוד ירדת
    כל הכבוד!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    סוף שבוע מקסים :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף להכנס לפורום אחרי מלא זמן שלא הייתי ולקרוא על ההתחלה את ההודעה שלך. מדהים, אני ממש שמחה בשבילך על הטיול המפנק וכל הכבוד על ששמרת
    שבת שלום מותק

אלמוני
    לא פעיל

ולא סתם חזרת, חזרת את פחות 300 גר'!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    וולקאם באאאכ! 😉

אלמוני
    לא פעיל

וברוכה השווה.. איזה יופי לקרוא שנהנת מהנופים המדהימים ולא התרכזת דווקא בקינוחים.
    מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף לקרוא שחזרת “בשלום” 😉 ועוד עם ירידה … :מאושר: :מאושר:
    כיף לדעת שנהינת בענק מפינות קסומות :שמח1: ורק בקטנה מקינוחים נהדרים 😉
    אני מאמינה שתתאפסי ותחזרי למסלול הנהדר עם המים ההליכה והאופניים אך כאן בארץ במסלול התכנית של חלי… 🙂 🙂 🙂 בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות