אני מבינה את החשש שלך ולכן יש לי כמה עצות לנופש שבאמת תוכלי להנות ממנו ולאו דווקא מאוכל 🙂 🙂 🙂
אז ככה:
כשאת מגיעה לחדר האוכל קודם כל תקחי נשימה עמוקה, קחי צלחת ותעשי סקירה של כל המאכלים.. אח”כ תבחרי בדיוק מה שמותר לך בכמות שמותר לך, ואם כבר בא לך להעמיס אז במלון הכל כלול יש מבחר לא קטן של סלטים, אז בלי בושה פשוט תעמיסי, כמובן יש לברור גם את הסלטים לפי המותר (בלי מיונז, בלי יותר מידי שמן, ירקות מותרים וכו')
מומלץ לקחת איתך חטיף אנרג'י שאת זה אין במלון ולאכול בארוחת ביניים כך לא תצטרכי להגיע שוב לחדר האוכל ולהתפתות.
תשתדלי להגביל את זמן השהות שלך בחדר האוכל כי בתום הארוחה יש נטיה להימרח ולדבר על הא ועל דא ותוך כדי לקחת עוד כף מזה ועוד כף מההוא סתם כדי שלא ישעמם בפה.
בנוסף הייתי מציעה למלא צלחת אחת בדיוק במה שמותר וברגע שסיימת תניחי מפית נייר על הצלחת, שתי כוס מים, מה שאומר לך בבירור שסיימת. וכמובן כפי שציינתי אם אפשר בסיום הארוחה פשוט לצאת מחדר האוכל מה טוב.
ודבר אחרון ואולי אפילו ראשון, כדאי להזכיר לעצמך טוב טוב למה את עושה את זה ולמה זה שווה את זה… דמייני את עצמך חוזרת מהחופשה, קחי שני מצבים: הצלחה וכישלון איך תרגישי אם הצלחת ואיך תרגישי אם נכשלת, מה יעשה לך טוב? אין לי ספק שתגיעי לתשובות הנכונות שיספקו לך את הכוח… :שמח1: :שמח1: :שמח1:
מקוה שעזרתי.. שיהיה המון בהצלחה ותהני הכי חשוב :אוהב: :אוהב: :אוהב: