חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כול השבוע זורם מעולה..איך שמגיע שישי מאבדת שליטה אני שומרת שבת ..חם מדי לצאת לטייל ואני לא מעשנת אז מוצאת את עצמי זוללת כול הזמן ..למשהו יש טיפים עצה ???

אלמוני
    לא פעיל

היי לילך,
    המצב הזה של שישי – שבת מאוד מוכר לי וגם מאוד עיכב אותי בתהליך – כמוך כל השבוע הייתי פרפקט ואת סוף השבוע הייתי עושה כיום אחד – שישישבת.
    הכל מתחיל בראש – כשמגיע יום שישי קודם תגידי לעצמך שזה לא יום שישי אלא יום לפני השקילה שלך והרי לפני השקילה המוח יודע שאת מתוקתקת וככה את פועלת.
    מעבר לזה – תשני, תשני את סדר היום שלך, את הפעולות שאת עושה בשישי, תחליפי ארוחות.
    אני לדוגמא התחלתי לבשל בבוקר (במקום לקראת הצהריים), מניחה על השיש את הכריך של הבוקר עם ירקות וכל פעם שבא לי להכניס משהו לפה אני לוקחת ביס מהכריך ומהירק – עברתי את הבוקר 🙂
    וככה ממש לעבור מארוחה לארוחה, עד שתסגלי את ההרגלים האלה שיהפכו לקבועים.
    אני לא אומרת שזאת לא עבודה – זו עבודה אבל זה משתלם.
    כשתעברי את יום שישי, תתחילי את יום שבת עם חיוך על הפנים וגם חיוך בלב –
    הצלחת להתגבר על הפיתויים!! :שמח1: וככה בשבת יהיה לך יותר קל ושווה – עבררת את יום שישי, תהרסי בשבת? לא נראה לי.
    מעבר לעבודה הפנימית – את שומרת שבת, מכינה שבת כהלכתה, תפנקי גם את עצמך, תכיני לך מוקפצים למיניהם, סלטים חופשיים, חצילים בתנור, תתפנקי על חלה קלה, תשני את סדר הארוחות שיתאים לסדר היום שלך, תכיני עוגת גבינה אפויה שפרוסה ממנה נחשבת כמנת חלבון ובתוספת פרי את יכולה לאכול את זה כארוחת לילה או להעלות ארוחת הלילה לארוחת הביניים אחר הצהריים, כך שבארוחת לילה תתפנקי על חטיף אנרג'י (פרווה כמובן) ופרי (= א.ביניים של א. לילה).
    מה שאני בעצם מנסה להעביר לך שהכל בראש – תחשבי לפני יום שישי “למה אני רוצה לרזות”, תדמייני את עצמך עוברת את יום שישי ויום שבת, נהנית מסוף השבוע בלי ייסורי מצפון שהרסת – גם תגיעי ליום ראשון עם חיוך גדול בלב וגם תתחילי להאמין שניתן להתגבר על הקשיים בסוף השבוע.
    אז אני מקווה שעזרתי לך ומאחלת לך סוף שבוע מבורך, שמלא בעשייה טרם כניסת השבת.
    :שמח1: :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות