- This topic has תגובה 1, 9 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
21/12/2016 בשעה 22:18 #108985
אלמוני
לא פעילהיי בנות
רציתי לשתף בחוויה לא טובה בכלל שהייתה לי ואני יודעת שאם יש מקום שיבינו אותי זה פה.
הייתי בקניון מקודם, רציתי לקנות נעליים לחורף וראיתי מגף יפה במחיר סביר וביקשתי למדוד, והמוכרת פשוט סרקה אותי כמו רנטגן וישר אמרה בלי להתבלבל “זה לא ייסגר עלייך” :עצוב:
ועוד שיש עוד אנשים בחנות! נשארתי בלי מילים ופשוט יצאתי משם מושפלת ממש!
בכל יום אחר כנראה שהייתי נופלת על איזה אוכל “מנחם” ומטביעה בו את יגוני, אבל החזקתי את עצמי והחלטתי לקחת מההשפלה הזו משהו טוב, זה יותר חיזק אותי להמשיך בתהליך בכל הכוח, המוכרת הזו לא יודעת שרזיתי כבר 10 קילו, וכנראה לא יודעת מה ההרגשה של להיות שמנה, ומה זה להיות מושפלת ליד אנשים.
פשוט יצאתי משם והתחלתי לבכות כמו ילדה, אבל הרמתי את עצמי והבטחתי לעצמי לא ליפול. בשבוע הבא יש לי 2 אירועים שדי חששתי מהם, אבל עכשיו? אני לוקחת איתי את החוויה הזו לאירועים האלה!
הייתי חייבת לשתף… בהצלחה לכולנו, ושלא נזכה לחוויות כאלה לעולם.
לילה טוב :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:56 #108988אלמוני
לא פעילתמיד המדריכה שלנו מספרת לנו סיפורים מהסוג הזה ולא האמנתי שקיימים אנשים כאלו דוחים.
אני באמת חושבת שאין מקום לאנשים כאלו מסביבנו תקיפי את עצמך באנשים שעושים לך רק טוב, מעריכים אותך ויודעים לכבד את עצמם ואת הסביבה שלהם.
היא אישה קטנה שלא התמודדה כנראה עם הקשיים שלנו.
אני שמחה שאת לוקחת את החוויה הזו למקום טוב וממנו תצמחי.מלא מלא אהבה ונשיקות וחיזוקים!
נב
באשר למוכרת, אני הייתי מעלה את זה למעלה מבקשת לדבר עם מישהו רציני מהרשת ולוודא שמקרה כזה לא יחזור עליו בשנית, לפחות לנסות שהוא לא יקרהלילה טוס :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:56 #108990אלמוני
לא פעילכואב לי לשמוע שחווית את זה.
אנשים לפעמים יכולים להיות חסרי רגישות וחסרי מודעות לקרבות שאחרים מתמודדים איתם.
אני יודעת שזה כואב אבל בסופו של דבר אותה מוכרת ואותם אנשים בחנות לא מכירים אותך, כמו שאמרת הם לא יודעים איך ירדת יפה ואיך את שומרת.
אני יכולה להבין לליבך למה בכית, כואב לחשוב שלא מעריכים את הדרך שעשית עד כה.
אבל.. האנשים שקרובים אלייך יודעים וזה הכי חשוב. אני בטוחה שהם גאים בך על ההחלטה לשנות אורח חיים ועל ההישג שהשגת.
אני שמחה לשמוע שלקחת מזה את החיובי ולהשתמש בזה באירועים הקרבים. זו גישה שתעזור לך המון בהמשך יקירתי וזו גדולה!!
מקווה שאף אחת פה לא תזכה לחוות חוויה כזו ושלא תצטרכי להתמודד עם זה שוב.
סופ”ש נעים יקירתי :אוהב:
נשיקות וחיבוק! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:56 #108992אלמוני
לא פעילמלי היקרה!!! מבינה אותך כמו כולן כאן בפורום הזה, אתה הרגשה שלך, אתה בכי שלך. מה לשעות , עדיין יש אנשים חסרי טקט!!! אך קחי את זה לכיוון אחר. כמו שאמרת, תמשיכי בדרך שבחרת, תקפידי ותשמירי. לא לפחד מאירועים! תוכלי ביצה קשה עם 2 כוסות ספרייט זירו לפני האירוע, תרגישי מלאה ואזה לא תוכלי ליפול באוכל. מקסימום תטעמי ביס!!! תשאירי את א.ערב+צהריים לאירוע עצמו , כך תוכלי להינות גם מבשר וגם מדג בהפרש של שע וחצי במהלך האירוע.
בנוסף, רציתי להגיד לך, שגם אצלי כמעט אף מגש לא היה נסגר. אך יש חניות שעושים שירות של הרחבת המגש בחלק העליון שלו!!!! כך אני עשיתי. שפוט מכניסים שם חתיכה של גומי ליד הרוכסן. לי יש כמה זוגות כאלו. הכל אפשרי!!!! :שמח1:11/04/2019 בשעה 23:56 #108993אלמוני
לא פעילמלי לצערנו יש אנשים חסרי טקט בעולם. היא לא שווה את הדמעות שלך
את בדרך הנכונה ואני בטוחה שאת מהממת גם ככה.גם היום שאני פחות 35 ק”ג אנשים מעירים לי לפעמים משפטים חסרי טקט
למשל: לקוח בעבודה (שהוא בעצמו שמן ונראה ממש ממש לא טוב): לא דיבר איתי שנה אולי, כלום כלום אפילו לא שלום
לפני כמה ימים בא אליי למשרד ואמר: וואי הילה איזה יופי, רזית נראה לי 30 ק”ג
עניתי : רזיתי 35, תודה
חשבתי שימשיך להחמיא ואז אמר: עכשיו את אישה, מקודם לא היית אישה. איך בעלך הסכים לזה? איך היה איתך?
הייתי בהלם והייתי מתה לענות לו אבל אמרתי: למה להגיד מה הייתי? למה לא לומר מה אני עכשיו?קנאי.
והוא שמן ומכוער חחחאנחנו מנצחות כל יום ולא אתן לאף אחד לגרום לי לבכות כי אני בדרך הנכונה וגאה בעצמי, כ”כ גאה
אגב בעלי הכיר אותי מלאה (:
נשיקות מותק וחיבוק ענקי ואם תרצי לשוחח במציאות אשמח :אוהב: :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:56 #108994גלית
משתתףבאמת מבאס שאומרים את זה בפנים…אך את יותר חזקה מאיזו הערה חסרת חשיבות כי המוכרת לא מכירה אותך. תחשבי על הדרך שעשית וירדת 10 ק״ג תהיי גאה בעצמך!!! יש מגוון רחב של מגפיים שתוכלי למצוא בשבילך. לא קרה כלום. המגפיים מחכים לך תמיד יהיו שם אם לא בחנות הזו אז בחנות אחרת והם ההשראה שלך!!! הכל בסדר תהיי רגועה והכי חשוב בשליטה תמשיכי להתמיד בתוכנית לעבר המטרות שלך ולא איזה מוכרת או פאקינג מגף ישנו לך את המצב רוח!!!
תהני באירועים, תלבשי בגד מהמם ותקבלי מחמאות זה הכי כיף!!!
תרימי את עצמך למעלה כי את מדהימה :אוהב:בהצלחה!!! שבוע מושלם :שמח1:
11/04/2019 בשעה 23:56 #108995אלמוני
לא פעילאני בשוק שיש אנשים כאלה…ועצוב לי גם לגלות שזה נכון מה שמספרים;(
התגובה החיצונית ללא ספק מעצימה את מה שאנחנו מרגישות…
במילא נמצא החוסר ביטחון לגבי המשקל וזה משהו שלנו -> וכשבא מישהו מבחוץ ונותן הערה כזאת זה בטח לא מוסיף…
אז מאמי לא לקחת ללב! האישה הזאת היא מטומטמת ומתוסכלת ולא שווה התייחסות!
גאה בך שלא נפלת על אוכל מנחם שזה הרגל שמוטבע כזר הרבה זמן!
חיבוק ענק! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:56 #108997אלמוני
לא פעילעצוב שיש אנשים כאלו חסרי רגישות.
מי כמוני יודעת כמה זה קשה להסתובב בקניון ולראות את כל המבטים של האנשים והמוכרים.
העיקר שאת יודעת מה השגת בזכות עצמך ואת עוד תשיגי הרבה יותר מזה!
לפחות את מצליחה לקחת את זה למקום טוב ולמוטיבציה נוספת.. לי זה יותר קשה אני כן מסוגלת ליפול לאוכל ברגעים כאלו, מקווה שלא אצטרך להיתקל בעוד מצבים כאלו.
היום הלכתי למספרה ופעם ראשונה בחיים שלי שגבר שאני לא מכירה אמר לי שאני יפה שהוא לא הפסיק להסתכל עליי מאז שנכנסתי!
הייתי בשוק כי בחיים שלי לא קיבלתי מחמאה כזאת כשאני נמצאת בעודף משקל הכי גדול שלי .. אמרתי תודה וחייכתי ושמחתי, כל כך שמחתי!
האמת שאני בחורה מלאה בביטחון עצמי אבל זה נתן לי עוד יותר בטחון ובאמת היה לי כיף לשמוע את זה!
אז תמשיכי בשלך ועוד כולם יתחילו לקנא בך :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:56 #108998אלמוני
לא פעילאותה מוכרת בעיניי היא נחותה ואין נחות ממנה.
מלי תרימי את הראש שלך כי את אישה טובה ואנושית וזה גובר על הכל :אוהב:
אני זוכרת את עצמי כמשהי נאבקת במשקל שנים וגם בתקופה שיצא לי להיות רזה נשארתי הכי אנושית בעולם ובחיים לא חשבתי שאני חס וחלילה אלעג למישהו/מישהי עם עודף משקל- את יודעת למה כי אנחנו קרצנו מחומר טוב (ואני אומרת את זה בגאווה)
העולם מסריח ויש הרבה אנשים רעים, אבל החכמה לא ללכת אחרי הזרם, לא לוותר על להיות אנשים בעלי מידות טובות ואת טובה :אוהב:
ואני אוהבת אותך בגלל האישיות שלך לא מעניין אותי באיזה משקל את :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.