חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם, לאחר בדיקה מעמיקה באתר והצצה בכל סיפורי ההצלחה מעוררי ההשראה של כולם(כל הכבוד!)החלטתי שגם אני יכולה לעורר השראה! אני מנסה להוריד ממשקלי בין 5-7 קילוגרמים באופן עצמאי ולא בקבוצה מסודרת
    אני בונה לעצמי את התפריט של 1200 הרגיל ומספר שאלות למי שמבין :

1.האם התפריט צריך להיות קבוע לתקופה מסויימת?(שבוע נגיד )
    או שניתן לגוון מבין כל האופציות הניתנות בתפריט 1200 הרגיל ולמעשה כל יום לבנות תפריט חדש?
    לדוגמא: יום א' א.בוקר לחם+גבינה יום ב' גרנולה+יוגורט וכן הלאה…

ואם אין תשובה חד משמעית-מה היא ההמלצה ?

2.בתחליפי הפחמימות כתוב כוס ברנפלקס עד 60 קלל
    אבל בברנפלקס הכי קרוב לזה שמצאתי (של חברת תלמה ללא סוכר,סובין,חיטה מלאה) מצויין על האריזה 78 למנה
    למעשה השאלה היא- האם מנה כפי שמציין היצרן זה למעשה יותר מכוס או שיש למישהו המלצה לברנפלקס שמגיע לכמות הקלל הרצויה?
    בכלל מה הכמות של כוס לפי גרמים? (לא סתם קניתי משקל דיגיטלי)

3.באתר נמצאים שני תפריטים אחד ליום שישי והשני ליום שבת ,האם חייב לעשות אותם או שזו רק הצעה למי שרוצה תפריט מובנה בסופש?

4.אולי זו השאלה שהיתה צריכה להיות ראשונה אבל את הטוב שומרים לסוף…
    האם מישהו יכול להסביר מה עומד מאחורי השילובים בארוחות? כלומר,מדוע יש לאכול חלבון+פחמימה בארוחה אחת ובאחרת פחמימה+פרי וכד'

תודה רבה מראש
    ובהצלחה לכולנו! (:

אלמוני
    לא פעיל

1. כדאי ואף מומלץ באופן חד משמעי לגוון בארוחות ולא להיתקע על אותו מזון בכל יום.

2. לא ממש יודעת בוודאות לגבי ברנפלקסים כי לא אוכלת, אבל בעקרון מנה של פחמימה צריכה להגיע ל-80 קלוריות. אם קנית משקל אז זה הכי טוב, פשוט תחשבי כמה גרם קורנפלקס שיש לך מגיע ל-80 קלוריות ותשקלי. אל תתיחסי לערכים של “מנה” כפי שהם כתובים על גבי האריזה אלא משקל של 100 גרם ולפי הערכים שלו תחשבי (זה כמובן רק לקורנפלקסים שבתכנית לא להתפתות לאלו המשמינים עתירי השומנים הקלוריות והסוכרים).

3. תפריטים ליום שישי ושבת שבאתר הם בגדר המלצות בלבד. אני בימי שישי בדרך כלל מחליפה בין ארוחות הצהריים והערב על מנת לאכול בערב מנת בשר או מנה גדולה יותר של דג.
    (הערה שלא יודעת אם קלטת אבל ניתן להחליף בין הארוחות, כלומר לקחת ארוחה אחת על כל מרכיביה ולהחליפה עם ארוחה אחרת).

4. מכיוון שאין לי ניסיון מקצועי אין לי את היכולת להסביר. יודעת שיש היגיון אבל להסביר אותו זה כבר לימודי תזונה 😉

שיהיה לך המון בהצלחה,
    את מוזמנת להישאר איתנו לתמיכה ועזרה.

שבת שלום וחג שמח,
    עמית.

אלמוני
    לא פעיל

1. ממש לא צריך להיות קבוע,להיפך רצוי לגוון! זה רק תורם.
    אין המלצה כלשהי גם,מה שאת אוהבת ומשביע אותך-זה מעולה.
    2. בכוס ברנפלקס הכוונה היא שזו מנה פחמימה ועד 80 קל'. לא יודעת למה רשום שם 60. בכל אופן כוס חד פעמית של הברנפלקס ללא סוכר 78 קל' זה אחלה. זה קבוע כמעט בבוקר אצלי.
    3. אלה רק תפריטים מומלצים. את יכולה לעשות תרגיל אם שישי-שבת אצלך זה לא ארוחות מיוחדות וכו',גם אצלי זה ככה..
    4. השילובים האלה הם מותאמים לצרכים של כל בנאדם והתזונה הנכונה עבורו
    3 פירות ביום בגלל הויטמינים
    2 מנות שומן שזה חיוני
    ומנות חלבון ופחמימה..

בהצלחה רבה!!

אלמוני
    לא פעיל

תודה רבה ושבת שלום! (:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon