אז ככה:
יש לי עבר עשיר בדיאטות, עשיתי לא מעט דיאטות בעבר, את חלקן עשיתי לבד וירדתי מאוד יפה אך כידוע הכל עלה בריבית כמובן ואת חלקן עשיתי בקבוצת תמיכה של חלי ממן מספר פעמים, ירדתי יפה מאוד אך לצערי אף פעם לא הצלחתי להתמיד ופרשתי עוד לפניי שהגעתי לשמירה מסיבות כאלה ואחרות….
היום אני במצב הכי שמן שהייתי אי פעם, יש לי עודף משקל של 17 ק”ג, אני לא אוהבת את איך שאני נראית, לא אוהבת את הגוף שלי בכלל, ממומרמת בלי סוף אך לא עושה כלום בנידון חוץ מלבכות…
היום התחילה להתבשל בתוכי ההרגשה שהנה התחילה שנה חדשה והגיע הזמן להפסיק לבכות, לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לאכול נכון, לאכול בריא ולהוריד את משקל העודף הלא קטן שיש לי…
להצטרף לקבוצת התמיכה כרגע אין לי אפשרות לצערי, יש לי את החוברת, יש לי את התפריטים ומה שנותר לי זה למצוא את הכוחות האלו, את המוטיבציה ואת כח הרצון ( שכרגע נמצאים בתחתית…) ופשוט להחליט שאני עושה את זה מחדש, לא חושבת על המשקל העצום שיש לי להוריד אלא עושה זאת בצעדים קטנים… מה שבטוח שהרבה יותר קשה לעשות את זה לבד מהבית ללא התמיכה שהקבוצה נותנת, אין את המחוייבות הזאת של לבוא ולהישקל, בבית מן הסתם מרשים לעצמינו יותר…
האם יש פה כאלו שעושים/ עשו את התכנית לבד מהבית והצליחו?
מאיפה מגבשים את כח הרצון והמוטיבציה?
אשמח לעידוד כי אני די בתסכול כרגע…
תודה,
בונבונית.