חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב.. ירדתי 18 קילו בשנה וחצי, ב 3 חודשים האחרונים אני נתקעת ואף עולה במשקל, נכון לעכשיו יש לי 16 קילו (כי עליתי 2 קילו בחודשים האחרונים), אני יודעת ומודעת למה שגרם לעלייה במשקל, אני בתפריט 1500 אך כבר תקופה ארוכה חורגת מהתפריט ולכן עולה במשקל, הקש ששבר את גב הגמל היה בשבועיים האחרונים כאשר לא הגעתי לקבוצה כי לא התאפשר לי ומאז אני לא מפסיקה לאכול, כל הזמן בולמוסים, כל הזמן אומרת לעצמי שאני יעשה שבוע של תוכנית כמו שצריך ורקאז אגיע לקבוצה כדי שלא ארגיש מבוישת שאני עולה במשקל, כל הסביבה שלי גם ממליצה לי לעשות הפסקה מהקבוצה כי חבל על הכסף וגם ככה אני לא יורדת במשקל, חברה המליצה לי לקחת “חופש” מהקבוצה של חודש ואז לחזור עם כוחות מחודשים הבעיה היא שכבר עכשיו אני מרגישה רע עם עצמי ועם כל העלייה במשקל, אני מתביישת להגיע עכשיו לקבוצה ולראות שעליתי עוד 2 קילו, בא לי לבכות ואני מיואשת ואובדת עצות,

האם לעשות הפסקה? האם אבדה לגמרי המוטיבציה? האם להגיע היום לקבוצה למרות שעליתי עוד 2 קילו?….

אלמוני
    לא פעיל

אין אופציה אחרת בכלל! לא ללכת למפגש הקבוצתי משמעותו לוותר לעצמך…
    ולוותר לעצמנו זה הכי קל, אבל הכי לא נכון..
    אז איספי את עצמך , ולבטח אל תקחי “חופש ” מהקבוצה, כי חופש כזה זה גם
    חופש מדיאטה.. ואז כשחוזרים העליה גדולה יותר ומרגישים תסכול רב יותר.
    וגם אם יש עליה היום, שבוע הבא תיהיה ירידה זה בטוח..
    בהצלחה ותעדכני מה קורה איתך…

אלמוני
    לא פעיל

תרשי לי להחזיר אותך אחורה בזמן לפוסט שלך מתאריך 4/12:
    הי אני רחל ,נמצאת חודש וחצי בקבוצה המדהימה בטירת הכרמל עם המנחה מזליקה, עד כה ירדתי 5ק”ג, הטיפ שלי להצלחת התהליך-להגיע למפגשים בכל שבוע ולא לוותר, גם אם לא היה שבוע מוצלח להמשיך להגיע למפגשים כדי לקבל כוחות-זה מה שהכי עוזר לי.
    עד כאן הציטוט שלך… לא חבל על 16 שכבר הורדת מאותה הצהרה?? קדימה הקבוצה שלך בטירת הכרמל מחכה לך, ואני מקוה לקרוא עוד הערב שאת הבושה השארת בבית ואת הלכת למפגש כמו גדולה.

אלמוני
    לא פעיל

אומרים ששומנים טריים יורדים מהר לא חבל על כל הדרך שעברת עדיף עכשיו לקחת אתעצמך בידיים ברגע של תלכי לשקילה בטח תנשנשי ,בהצלחה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לכי לשקילה
    ירדת.כ”כ הרבה…
    חבל להרוס את זה

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

ברורררררררררר שלבוא !!!
    כולנו כאן משפחה שמעודדות ומפרגנות אחת לשניה גם בזמן עליה במשקל ,
    ומזל שלנו המדהימה בטוח מתגעגעת …..

ברור שתגיעי מחכים לך עם הרבה אהבה