חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:לאמבין: :לאמבין: עליתי 400 גר' לאחר שבוע נוסף של עבודה מתוקתקת – אני מאוד עצובה והיו לי אפילו הרהורי כפירה -לעזוב את הכל.ברור לי שאני לא יכולה לעזוב את הכל.היום התכנית היא חלק מחיי. אני לא אפסיק לעשות ספורט או לשתות .אני לא אתחיל לאכול ולנשנש בלי חשבון אני בתכנית ויהי מה!
    אבל עדיין אני צריכה היום כוחות (כי שלי קצת הידלדלו).קראתי חלק מהפוסטים עכשיו וזה מעודד אותי . אין לי אנרגיות להגיב אבל אני מאוד מעריכה את מי שמצליחה להגיע להישגים .

אלמוני
    לא פעיל

כולנו צריכים (עדיין) את הכוחות… ואת ספקית לא קטנה של מקור כח בפורום.
    אני עוקבת מקרוב אחר כל הודעה שלך, תמיד מילים טובות, מפרגנות ומאירות.
    גם העדכונים שלך מצביעים על ירידה, פה ושם עוגה לכלה (ונפילה מזערית) אבל לכולם זה קורה. התגובות שלך מלאות אנרגיה… אז פליז לחייך ולהחליף את הפרצופון בזה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לא קרה כלום, אפשר הבין את האכזבה שלך אך הדבר עלייך לשמר מהעליה הזו היא המוטיבציה להוכיח לעצמך שלא קרה כלום ולמרות כל מה שהיה או מה שיהיה את בתוכנית, משקיעה, מתאמצת וגם רואה תוצאות,
    תמשי..חזק…בכל הכוח..

:שמח2: :שמח2: :שמח2: :אוהב: :אוהב: :אוהב: 🙂 🙂 🙂

אלמוני
    לא פעיל

צביה אין ספק שזה מאכזב, אבל לכולנו יש ימים פחות טובים, והגדולה שלך שאת אוספת את עצמך וממשיכה הלאה. כל הכבוד על הנחישות , תקחי את האכזבה ותהפכי אותה לכוח חזק להשיג תוצאה נפלאה לשקילה הבאה :מאושר:
    שיהיה בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אם נראה לך שעליה של 400 גרם זה אומר שאת לא מגיע להישגים אז את טועה בגדוווווול.
    ההישג הכי רציני שיש והלוואי על כולן הוא מה שאת כותבת בהתחלה: שאת בתוכנית ויהי מה!!! להגיד משפט כזה זה ההישג האמיתי.
    נפילה פה ושם זה חלק מהתהליך אצל כל אחחחחחחד גם אצל אלה שאת כרגע מקנאה בהם כי הם ירדו ואת לא. מותר לך להרגיש קצת עצובה זה לא נעים לעלות במשקל אחרי שעושים עבודה, אבל את בסדר את!!!

אלמוני
    לא פעיל

אך מפה על הירהורי כפירה??????!!!!!!!!! :שמח1: לא במחוזותינו!!!!!!!!!!!! :אוהב:
    התכנית כמו שכתבת היא אורח חיים ,היא חלק בלתי נפרד מחיינו ולכן “הנפילות” מדי פעם הןמאוד טבעיות ולא צריך להתרגש מהן… :שמח1:
    אני לא כותבת לך מה צריך לעשות כי הרי את יודעת זאת בע”פ ועובדה שהיתעשתת… :מאושר:
    אך “היקלטתי” אותך אומרת “אני בתכנית ויהי מה!”עם סימן קריאה מובהק וזה יהיה משפט המחץ בכל נפילה :מאושר:
    שולחת לך חיבוק חיזוק ואיחולים לסופ”ש שפוי!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות