- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
27/06/2012 בשעה 8:27 #198652
אלמוני
לא פעילהיי לכולם, אולי זה נשמע ממש מצחיק אבל (נירית מכירה, אגב, לא ראיתי אותך המון זמן כאן….)
הבעיה העיקרית שלי היא הלילה…..
ידוע לי שורש הבעיה (עבודה, עייפות, תשישות, ילדים קטנים……)אבל, כמו כן ידוע ומובן ואני מסכימה שזה לא תירוץ)
אז עד עכשיו הייתי כמה בלילה(כשקמתי המון לקטן- יוצאים לו השיניים) ואוכלת את “כל הבית”…
סיכמנו עם חברה שלי שאנו מתחילות ועושות את התוכנית מדויק… היא עומדת במילה ואני כבר 3 לילות אכלתי מעדן + משמישים ב 12:30 בלילה(כמובן בנוסף לכל התפריט של היום)
כשאני שואלת את עצמי למה אני עושה את זה….אין לי תשובה…
אני באמת שמאוד מאוד נהנית, ולא רעבה…
אבל מה שכן התקדמות עבורי – זה שאני אוכלת מעדן תענוג 0% ומשמיש ולא ופלים ושוקולדים וכל מה שאני רואה…
אז החלטתי להסתכל על חצי הכוס המלאה, אני התקדמתי, אני אכלתי מעדן במקום דברים שמנים, ידוע לי שבלילה לא אוכלים והקיבה צריכה לנוח, וזה מין “פיצוי” על הדברים שאני עוברת במשך היום…אבל ביום אני מנסה לגוון ולאכול דברים שאני אוהבת (חטיפים, קרקרים…כמובן מה שמותר)כדי שלא יהיה לי הצורך הזה למתוק ובלילה הבטן שלי נחה!!
זהו, החלטתי !! מהיום – אני מסיימת ארוחת לילה בסביבות 21:00-21:30 , הולכת להתקלח, ופשוט שוטפת מעצמי את כל מה שעבר במהלך היום..מודה לאלוהים על כל מה שיש לי, לגוף שלי על הכל ונותנת לבטן לנוח עד הבוקר!!
וככה זה יהיה כל ערב, ממש כל ערב…הבטן שלי תהיה רפויה, לא נפוחה, לא כואבת,הנפש שקטה ושמחה ומצב רוח מורם!!! אני לאט לאט, בכיף ובהנעה חוזרת, מורידה את ה1.5 ק”ג שנשארו לי ומגיע סוף סוף לשמירה המבורכת, ונשארת בה לאורך זמן, שומרת אליה, על הגוף שלי ונהנית מכל שני :אוהב: יה 🙂
נשמע מוזר, נכון? זה הגיוני, ואצלי זה לא היה ככה…
אז הנה , פרקטי, הוקל לי…מכווה שתבינו ותגיבו.
יום נעים ומוצלח לכולם.. :אוהב:14/04/2019 בשעה 0:16 #198655אלמוני
לא פעילאני זקוקה לחיזוק, למרות המוטיבציה.. :שמח1:
לגבי ההודעה הקודמת…14/04/2019 בשעה 0:16 #198656אלמוני
לא פעילהמכתב שלך ריגש אותי ומאוד התחברתי אליו. כל היום אנחנו מחזיקות את עצמנו במתח בגלל כל מיני דברים שמחיבים אותנו לתפקד. המתח הזה טוב לנו מצד אחד כי זה מתח של עשיה ושל מיצוי יכולות. בסוף היום נוצר שקט מבורך , אפשר סוף סוף להרגע, ובעקבות הרוגע מגיע רפיון וכייף כזה לא לשלוט בכלום וללכת בדיוק עם מה שבא…. אבל פה מתחילה הבעיה. את מיקדת את זה כל כך יפה וגם החלטת להתמודד ולצמצם נזקים , וזה מעורר אצלי הרבה הערכה וכבוד. נראה שאת לא צריכה עצות, אלא הבנה והזדהות והכלה, ואת כל אלה יש לך ממני “ביג טיים” כי אני מתלהבת גם מצורת הכתיבה הבהירה, והניסוח היפה והישיר שלך. ובכל זאת עצה קטנטונת: ברגעים הרגועים והשקטים אפשר לכתוב לפורום וזה נותן הרגשה שאת לא ממש לבד בשקט… אלה יחד עם עוד כמה שמתלבטות בבעיות דומות… בהצלחה :אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 0:16 #198658אלמוני
לא פעילקיבלת את החיזוק ממשתתפות הפורום המדהים…. ואני מצטרפת כמובן :שמח1:
14/04/2019 בשעה 0:16 #198660אלמוני
לא פעילריגשת אותי :אוהב:
איזה שינוי גדול – גם באוכל וגם במחשבה :שמח1:
אהבתי שאת הולכת להתקלח ושוטפת מעצמך את כל מה שעבר במשך היום ויודעת להוקיר תודה :אוהב: :אוהב: :מאושר:
תדבקי בשינוי המחשבתי ותהני, תהני מהדרך שלך, מכל שלב ושלב.
ממש גאה בך!!!!
אז יאללה, לעוד לילה מוצלח ולבוקר עם חיוך גדול גדול :שמח1: :אוהב: :מאושר: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.