חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

משנה משהו בתפיסה העצמית,עובדה איך שמתחילים להתלבש בהעזה יותר.. .. כן ישנן פעמים שאני מחייכת לנוכח מחמאה או מישהי שתמיד היתה בעיני עם גוף טוב ולפתע אני נכנסת למשהו והיא לא וגם להסתכל במראה אבל..(הנה זה הגיע)

אצלי בכול אופן, זה לא שינה פלאים את הערכה/אהבה העצמית..
    זה לא שעכשיו אצא לפאב והרגיש שאני כוסית על. כי בפנים אני אותה טלי עם אמונות מחשבות תכונות אופי….

חלק מהרצון להרזות היה להראות להם מה זה (לגברים שמעדיפים מן הסתם רזות) אך למען האמת זה לא ממש שינה לי חוסר הערכה גבוהה עדין קיימת בי.
    ו.. אי אפשר לאכול את העוגה ושתשאר שלמה,ואומר אני רואה את הסימני מתיחה,עור קצת רפוי במקומות מסוימים, חזה עם סימני מתיחה קצת מרוקן ולא בדיוק מחוזק אז הנה מצאתי לי סיבות שעדין כובלות אותי שעדין לא יתנו לי להרגיש טוב עם “ההגשה העצמית” בפני המין השני.. )-:
    אני מרגישה קצת חשופה שבחרתי לכתוב בפורום הרחב יותר(פורום כללי) …. כאילו עמדתי על במה גבוהה בכיכר העיר…
    רציתי בפורום של השאלות המקצועיות שם נראה לי אנטימי יותר חח,אבל הבנתי שלא המקום לכך..

אלמוני
    לא פעיל

היי טלי..
    תודה על השיתוף, לא קל לחשוף את עצמך כך בפורום כזה..
    עצה שלי – הדימוי העצמי הגבוה לא קשור לירידה במשקל אלא לתהליך הנפשי הנלווה אליו, השקיעי בו מחשבה..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אנחנו מורכבים מדימוי גוף ומדימוי עצמי. נסי לא לבלבל בינהם. כן יש להם קשר אחד לשני, אבל שאת בחורה איכותית שמודעת למה שיש לה להציע זה עוזר. אני מלאה+ וזה לא היה קשור לחיי הזוגיות שלי. תהיה בטוחה בעצמך. תקני חזיה טובה ותאמיני בעצמך. כל הכבוד על הדרך..

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על החשיפה – לא בדיוק חשיפה הרי לא כולם מכירים אותך כאן באופן אישי…בכל זאת, השינוי אולי לך לא תרם הרבה, אני חושבת שאם הייתי מצליחה להוריד לפחות כ- 20 קג' הייתי מרגישה שונה, היה לי ביטחון עצמי יותר, הייתי מתלבשת בסגנונות לבוש שאני באמת אוהבת, ולא כל הזמן את המכנס עם החולצה הרחבה
    אני עם כ-25 קג' מיותרים, בסביבות גיל 37, לא מרגישה נוח וכייף עם העודף הנ”ל,
    ומצדיעה לך על הביטחון שהיה לך, כפי שציינת, גם בתקופה שהיית שמנה
    רזיתי מליון פעם בחיים שלי ובתקופות שהייתי רזה הייתי פורחת, מרגישה טוב, זוגיות, ילדים, עבודה, היה לי חשק לצאת, לים בקיץ, לאירועים, להתלבש בסגנונות לבוש שונים, חצאיות מידי פעם, טייצים וכו'
    היה כייף
    אני יודעת שלדעתי לפחות אצלי אם אוריד אהיה מלאת ביטחון עצמי
    זה יוסיף לי הרבה וישנה את ההרגשה שלי, הרי כשאדם מרגיש טוב מבפנים כל הסביבה “מרוויחה” מזה
    אגב, כמה את הורדת?
    שיהיה לך חג שמח – אני בדרך הנכונה – הורדתי עד כה 2.5 קג' למרות שהייתי יכולה להוריד יותר יש לי מעידות, הפסקות וכו'
    לא נורא, חוזרים למסלול
    חג שמח

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות