- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
05/08/2012 בשעה 11:17 #204561
אלמוני
לא פעילכן, נו, אתן כבר מכירות אותי.
היום אני בוכה על זה שאני מרגישה מוזר-מחר יש לי את ההרגשה הכי טובה לקראת השקילה, ביום שלישי אני משקשקת וברביעי נשקלת ומעדכנת אתכם.
אבל אני יכולה להבטיח שהפעם זה אחרת. יש לי הרגשה של נפיחות איומה בבטן ואני מרגישה שמנה מתמיד, אתמול כשהתלבשתי בבוקר הרגשתי כ”כ עגולה (ולא במובן הטוב של המילה…) מפחדת נוררראאא מהשקילה ביומרביעי אבל משתדלת לדחות את המחשבות כי אני יודעת שהכל בסדר, עשיתי הכל כמו בתוכנית אם זה אוכל ואם זה ספורט ומים כמובן…מה עושים??!?!!? אני כל היום משגעת את כולם שהשקילה ברביעי הולכת להיות זוועה, במקרה הטוב אני נשאר במקום ובמקרה הרע אני עולה..עולה..עולה..עוד ועוד ועוד..
:סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת:
אם אני אראה עליה השבוע-מה לעשות?!
אני בחששות! יכול להיות שזה קשור לעובדה, שכבר שיתפתי אתכן בה, שדודתי יקירתי שהכירה לי את העולם הנפלא הזה שנקרא חלי ממן כבר שבועיים תקועה באותו משקל?! אולי זה מה שמפחיד אותי וגורם לי ככה לחשוש? אין לדעת..
מקווה שיהיה טוב :מבולבל:14/04/2019 בשעה 2:44 #204562אלמוני
לא פעילאת עובדת,ומקפידה,אז אין ממה לחשוש!!!!!!! 🙂
בואי לא נשכח שהמשקל הוא רק גולם!!!!!!!! 😉
אם את יודעת שאת בסדר אז כל הלחץ של לפני לא שווה!!!!!!! :שמח1:
את חייבת להנות מהתהליך ומהתוצאות ולא להיות בלחץ תמידי!!!!!!!!!! 🙂
וגם אם תדרכי במקום או תעלי זה לא סוף העולם…אנחנו בני אדם!!!! :מאושר:
ותאמיני לי שברגע שתתחילי להנות ולעשות את התכנית ללא לחץ וחשבון מה יגיד המשקל אז תתחילי לראות תוצאות רגועות!!!!!!!! :מאושר:
לי מתוך הנסיון הרב של מינוס 53 ק”ג היו המון עליות ומורדות ונפילות ןקימות וכמובן הצלחות…כך אל תתני למספרים לנהל אותך תהיי את המנהלת של עצמך!!!!!! :אוהב:
בהצלחה והמשיכי לשתף!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
רחלי ו.
:אוהב:14/04/2019 בשעה 2:44 #204564אלמוני
לא פעילאת כבר יודעת שלפעמים גם אנחנו עושים הכול ממש הכול אבל הגוף שלנו מרגיש אחרת…. :סחרחורת: מבלבל נכון עצוב עוד יותר :כועס: אבל…….אם אנחנו נשבר כל פעם שקשה לנו ונרגיש פחד מהשקילה לאן זה יוביל?
אמרת שאת לפי התוכנית שאת מאמינה שעשית כל מה שיכלת אז אין יותר טוב מזה גם אם השבוע השקילה שלך לא תהיה מה שאת מצפה שבוע הבא יהיה הרבה יותר טוב.
וחוץ מזה מי אמר שהפחד שלך לא סתם משתק אותך….
תמשיכי להאמין ולאהוב את הדרך שלך והכול יסתדר :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 2:44 #204566אלמוני
לא פעילמה קרה לשירלי עם העדכונים הממוספרים? עד עתה הדיווחים שלך מהשטח נהדרים (900 זוכרת?)
אהה ויש לי משהו למסור לך מנפוליאון בונפורטה ובאופן אישי:
“אם אתה רוצה שמשהו יעשה כמו שצריך, עשה אותו בעצמך”
:מאושר: :אוהב:14/04/2019 בשעה 2:44 #204568אלמוני
לא פעילכל פעם מחדש את מעלה מצבים שקורים לי כל הזמן..
אני מרגישה בדיוק כמוך.
ומזה הרבה זמן אף חוששת ללכת לקבוצה מכיון ששמרתי מעולה וגם שילבתי כושר,
אבל יש תחושה שאחרי זמן מסוים הגוף לא ימשיך לרדת..אבל החלטתי שאני את שלי עשיתי,
וכך גם את!!!
את שומרת על הארוחות והתפריט, עושה ספורט והולכת לפי התוכנית, כך שאני מאמינה שתצליחי בעז״ה!!
מחכה לעדכונך :מאושר:
יום טוב -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.