שלום רב, שמחה להצטרף לפורום של חלי. לפני הכל מודה לחלי ולכל הצוות על התכנית הנפלאה, המנחה הנהדרת, ועל האתר והתמיכה בתהליך.
אני נמצאת בתהליך כשמונה וחצי חודשים. סהכ אני לא יכולה להתלונן כי הורדתי עד כה כ13.2 קילו זהו החצי המלאה של הכוס :שמח1: החלק השני של הסיפור הוא הקצב המוזר בו יורד הגוף שלי את המשקל.בשלושת החודשים הראשונים בתהליך הורדתי מאוד יפה ואחכ החל מין “קטע” מוזר. במשך חודשיים הגוף שיחק עם קילו למעלה ולמטה ובסוף החודשיים גיליתי שהורדתי חצי קילו ואז הגיע החודש השלישי שבו הורדתי שוב כמעט 3 קילו. והנה היגיעו שוב חודשיים וחצי בו הגוף משחק עם קילו למעלה ולמטה ורק בשקילה האחרונה שהיתה אתמול ישנה ירידה של כמעט קילו… ואין לי מושג מה יהיה שבוע הבא אם תהיה עלייה או המשך ירידה. כמובן שחשוב לציין שאני מקפידה לעשות את התכנית ככתוב, (חריגות קלות ביותר כדי להישאר שפויה 🙂 וחשוב עוד לומר שאני לא עושה ספורט אירובי.. רק מתרגלת יוגה… אני כמובן מתעקשת להמשיך ומאמינה שהגוף “בוחן” את מידת הסבלנות שלי… כדי שבסופו של התהליך אעריך את המאמץ… אני די קרובה לסוף על פי המנחה שלי… מבחינתי היעד שלי הוא רחוק יותר. אשמח לשמוע את דעתכן בעניין?