חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הורדתי עד עכשיו 10.4 אני ארבע חודשים בתוכנית ובחודש וחצי האחרונים הירידות שלי
    קטנו 200 , 400 ,100 והשבוע עליתי 100 גרם .
    אבל אני אוכלת בדיוק לפי מה שרשום ושותה המהון מיים ועושה 5 פעמים בשבוע הליכות

ושום דבר לא עוזר ואני לא מצליחה להתרומם .

איך מתרוממים חזרה

אלמוני
    לא פעיל

היי מירב,
    קודם כל – הירידה שלך מדהימה עד כה! מכאן את צריכה לשאוב את המוטיבציה שלך 🙂
    זה קורה לפעמים שהגוף נכנס למצב “פלאטו”
    אולי תנסי לגוון קצת את התפריט, תפתחי את החוברת (או כאן באתר), בעמודי התחליפים,
    את יכולה גם לנסות לשנות את סדרי הארוחות,
    אולי הגוף התרגל לאיזו שגרה מסויימת, השינויים יכולים לעשות טוב לתוכנית ולך :שמח1:
    בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

עליה של 100 גרם זו לא אינדיקציה לכלום. אולי פשוט לקחת קצת יותר מידי אויר בשקילה עצמה :צוחק:
    כל עוד יש ירידה זה נהדר. אפילו קטנה. אמנם המטרה היא משקל היעד, אבל מטרה נוספת היא להתרגל לתזונה בריאה שתאפשר לך לשמור על משקל המטרה, וכדי להתרגל צריך זמן.
    שימי לב אם את באמת אוכלת בדיוק על פי התפריט. אני שונא לרשום, אבל אם זה עוזר לך, לכי על זה באדיקות.

את יכולה גם להעלות את העצימות של האימונים האירוביים. מומלץ בכלל לגוון בהם. למשל במקום רק ללכת, נסי לעשות 8 מחזורים של 5 דקות הליכה וחצי דקה ריצה. נסי פעם אחת לעשות אימון מדרגות, פשוט עלי ורדי במשך חצי שעה. אם יש לך מנוי לחדר כושר יש שם חוגים נהדרים כמו קיקבוקסינג, זומבה. אם במשך כל האימון את מצליחה לדבר או לשיר לעצמך בנוח, סימן שהדופק שלך לא עולה מספיק. אבל קראי על זה קצת ושימי לב שאת לא מגזימה עם הדופק.

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

עדיין בירידה… וכבר ירדת 10.4 הכל בסדר. גם ירידה של 100/200/400 מבורכת לכשעצמה.
    נשמע שאת עושה מה שצריך :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות