כן, אני בתהליך כבר הרבה זמן.. היו ירידות ועליות .
משום מה בשבוע האחרון התעלמתי לגמרי מהתוכנית התארחתי בשבת ובעצם כבר מרביעי אני אוכלת בלי הפסקה וכל הזמן אומרת לעצמי מעכשיו, מארוחה הבאה, ממחר… ותירוצים שונים.
האמת שכל ערב אני נכנסת כאן לפורום ושואבת כח אבל בשבוע החולף לא עשיתי זאת… שוב עוד תירוץ!
אמנם אני לפני מחזור וקצת מנחם אותי… שוב שמות לב לעוד תירוץ שאני אומרת לעצמי למה לאכול.
אוף! למה?? אני כ”כ רוצה לעשות את השינוי הזה!!!
הסתכלתי בסיפורי הצלחה של הבנות כאן ואומרת לעצמי אם היא יכולה למה אני לא??? אני בטוחה שגם אני יכולה לעשות אתזה!! אז למה אין לי משמעת עצמית??
נכון, אני יודעת שזאת הלקאה עצמית! אבל … מה לעשות??
והגרוע מכל, כמות האוכל וסוגי המאכלים שאכלתי לא עשו לי טוב.
מיואשת לגמרי!
סליחה שחפרתי ותודה למי שקרא עד לכאן.
אין ייאוש בעולם כלל!!! נפלת… קורה לכולנו, חלית במחלת התרצת… גם זה עובר על כולנו לסירוגין, החוכמה היא לשים STOP ולהכניס לתת מודע שזהו מעכשיו נכנסת לשיגרה ודואגת לעצמי לחינמיים ואוכל טעים שחלילה לא אתפתה לסתם אוכל משמין ולא מזין. הכל תלוי בך יקירה בהצלחה! :מאושר: :שמח1:
שריר שצריך לאמן. פשוט תתחילי. לא “ממחר” !! מעכשיו!!
אל תדחי את השינוי. תתחילי. זה יעשה לך להרגיש טוב ומלאת שליטה. אין על ההרגשה הזו ושום אוכל לא שווה את התחושה של חוסר השליטה.
וזה נכון, שאם אני יכולה – גם את יכולה. ולגבי השריר של המשמעת – תתחילי לאמן אותו. אומרים שהרגל מתקבע אחרי 21 יום. צריך רק לעשות יום אחד טוב – ואחריו עוד אחד. תתמקדי בהיום. אתמול לא רלוונטי ומחר לא חשוב . היום – תעשי שינוי 🙂 🙂 🙂 ושיהיה בהצלחה :מאושר:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות