חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ממש מתוסכלת ומבקשת את עזרתכן..
    התחלתי את הדיאטה כחודש אחרי חנוכה במשקל 59.1
    מאז עברו מים רבים בים..לפני פסח שקלתי 56.6 לפעם אחת בלבד..שבוע אחרי כבר הייתי 3 קילו יותר(!!)-59.3
    זה תתסכל עוד יותר כי הייתי בטוחה שבגלל שירדתי לאט אני אעלה לאט..או אוריד את זה מהר לפחות.מה שלא קרה..
    ככה התנדנדתי בין 59.5 ל59.9 משבועות.
    נמאס לי!! אני לא רואה תוצאות!!
    נשקלתי היום 58.6
    חזרתי עוד הפעם לאותו משקל
    זה מייאש!
    אני רוצה לרדת 5 קילו וזה לא הולך! אני ממש מקפידה על ה1200 ומוסיפה ספורט-הליכות.אני גם בתקופה לחוצה כי אני עושה פסיכומטרי..ויש לי עוד כמה פרוייקטים על הראש.
    אני כ”כ רוצה לחזור ל53 קילו שהייתי כך במשך השנתיים האחרונות! במיוחד שעוד 3 שבועות אנחנו טסים לארופה,וראיתי שביומן שלי כתבתי יעד שאהיה לפחות 54 ואני לא מתקרבת לזה! :לאמבין: :לאבטוח:
    מה לעשות כדי לזרז תירידה?
    אתן חושבות שיש לי סיכוי להגיע ל53-ליעד שלי,לפני החגים?
    מה לעשות? תפריט חזרה לשגרה? לקזז? אני אובדת עצות..
    הנתונים שלי:אני בת 17.3 גובה 1.59
    תודה לכל העונות!! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

מאכילת הרבה חינמיים.במשבון bmr ראיתי שאני צריכה כ1350 קלוריות ביום.ןלפי חישוב שלי זה מה שאני אוכלת כל יום ואף יותר כולל החינמיים.
    מה דעתכן?

אלמוני
    לא פעיל

לפי דעתי אולי ליווי יעזור לך. את יכולה להצטרף לקבוצה? ללכת לדיאטנית שתעשה לך סדר בבלאגן ותלווה אותך ותעניק לך תמיכה…?

אני עוקבת אחרי הפוסטים שלך ורואה כמה את מתוסכלת. צריך לבדוק איך זה יכול להיות שאת עושה את הכל כמו שצריך ולא יורדת.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות