ברצוני לשאול שאלה
אני תמיד נמנעתי מלחם ואכלתי יותר ירקות פירות וחלבונים ולעיתים קרובות זללתי שטויות
אומנם לא עליתי במשקל אך גם לא ירדתי. לכן הצטרפתי לקבוצה . אני פשוט מרגישה שאני אוכלת המון (1200)מכפי שאכלתי מרגישה יותר נפוחה וכבדה וגם סובלת מעצירות
השאלה האם זה טבעי או אני ישמין מזה חלילה (אציין שני מתעמלת 2-3 בשבוע)
תודה
אתי המיואשת
את כאן…את עושה…התכנית מעולה….הצוות נדיר ואם תחשבי טוב יהייה טוב (למרות שאין ספק שחשוב גם לעשות).
אם המדריכה נתנה לך תפריט של 1200 תאכלי ב-ד-י-ו-ק לפי התפריט. אני יודעת שבהתחלה זה נראה שאוכלים כל הזמן אבל אני חושבת שיש כבר כ”כ הרבה הוכחות שהשיטה עובדת (הנה אני…אוטוטו 9 חודשים בתכנית וכבר 20 קג' פחות)אז פשוט תעשי ובקרוב מאוד תאמיני גם את.
זה חשש שעולה אצל הרבה אנשים שמתחילים בתכנית, וזה בסדר.
אני מאמינה שאם תיצמדי לתפריט, תקפידי על זמני הארוחות ועל כמויות (כף זה כף וכפית היא כפית) תשתי הרבה מים… גם אצלך יהיו תוצאות.
לגבי העצירות, אולי כדאי שתבדקי מה את אוכלת ואם זה דברים שיכולים לגרום לעצירות. אורז?? אולי עדיף לעבור לפחמימות בריאות כגון אורז ולחם מלא, שיבולת שועל..
מעבר לכך, כמה זמן את אוכלת לפי התכנית?? גם הגוף צריך כמה ימים להתרגל…
גם אני סבלתי מעצירות כשהתחלתי את התוכנית ומהרגשת נפיחות וכבדות.
השתמשתי באקטיביה בטעם טבעי אני לא אוהבת את הטעם שלה אז הוספתי לה סוכרלייט ואז היא טעימה
בנוסף רכשתי לקסין – אלו כדורים טבעייים העשויים מפירות וירקות כדור אחד כל ערב והחיים אחרים.
בהצלחה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות