- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
28/04/2012 בשעה 11:10 #191572
אלמוני
לא פעילטוב מי שזוכר ומי שלא לפני חמישה שבועות צה”ל קרא לי.. ועכשיו אני מודה שסופסוף מצאתי את הזמן וגם את ה”מודה” לכתוב כאן כי לפני זה לא כ”כ הייתי מסוגלת האמת…
אז אני אשתף אתכם קצת.. האמת שהשגרה הצבאית התזונתית מדהימה, כי אנחנו רצות ומתזזים אותנו הרבה אז ספורט אני עושה מלא מלא.. ובחד”א אצלנו יש מלא מלא סלטים. אני כמובן בבורקסים, פיצות, שוקו, דני, פנקייקים לא נוגעת. ובא. צהריים אני אשכרה לוקחת כף קטנה ומודדת 3 כפות.. ובין הארוחות אני אוכלת אנרג'י עם איזה פרי ולא לחם עם שוקולד כמו כולן…. אבל הבעיה הקשה שלי מתחילה שאני חוזרת הביתה. בגלל שאני בצבא אני הרבה יותר מרשה לעצמי מפעם. כי אתן יודעות איך זה פתאום שאתן לא במסגרת מרשים הרבה יותר.. ובסופשים יש חגיגות מפה ועד הודעה חדשה.. את סיום הסופשים האחרונים סיימתי באכזבה וכאב בטן וכל פעם שואלת את עצמי מחדש “למה?” כי בבסיס אני שומרת כ”כ יפה וטוב אז מה שונה הבית..? ובכ”ז, כי בבית אני לא צריכה להתמודד עם שום דבר אז אני מרשה לעצמי הרבה הרבה יותר, מתחרטת ומעלה את כל מה שאני מורידה בצבא.. האמת שאני חושבת שהעלתי די הרבה.. כבר שבועיים האמת אני לא רוצה אפילו להתעמת עם המשקל…13/04/2019 בשעה 21:20 #191574אלמוני
לא פעילבטח זוכרת ובאמת תהיתי מה שלומך ואיך הולך….:)
קודם כל אני מאושרת בשבילך שבאמת הולך לך טוב בצבא מבחינת הסדר, התפריט, התיזוזים 🙂
ובבית? זה טבעי שתרגישי את מה שאת מרגישה, אבל תמיד תזכרי, שאם בצבא הולך לך מעולה, אז חבל לעצור את זה בבית, זה פשוט יעקב את החלום 🙂
תעשי מה שצריך בצבא, ובבית, תנסי להתעסק במלא דברים ולא לחשוב על האוכל, ואם כבר לחשוב, אז על כמה שהולך לך מצוין, וכמה כייף לך, וכמה את לא מתכוונת לעצור או להרוס את מה שבנית… והמשקל? מחכה לעדכווןןן!! :))13/04/2019 בשעה 21:20 #191576אלמוני
לא פעילשלום לך,
ב- 22/3 לבשת מדים ונעלמת לנו….
מה אין חופשים? חגים? דאגנו לך :אוהב:
איך את מסתדרת עם האוכל בבסיס? שומרת את הפלאפל לכתף?? :צוחק: :צוחק: :צוחק:13/04/2019 בשעה 21:20 #191577אלמוני
לא פעילהתגעגענו אלייך. אני מאוד מבינה אותך כמה שקשה אבל כבר בדרך הביתה באוטובוס תגידי לעצמך כל השבוע שמרתי מקסים יש לי לעבור רק את היומיים האלו בבית ושוב עברתי את מחסום השבת הזו.
יש לך יתרון שבצבא עוזרים לך בתוכנית. תדעי לך שצריך אופי חזק כדי לשרוד את הפיתויים שבצבא אז מי את שלא תצליחי לשרוד גם את פיתויי הבית. בנוסף אמא שלך בטח מתגעגעת אלייך. תגידי לה שתמיר את הגעגועים במאכלים חינמים בשבילך -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.