חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כמה ימים לא יצא לי לעדכן..לקרוא ולהתעדכן, אז הינה חזרתי 🙂
    לא נשקלתי עדיין כי יום השקילה שלי ביום ראשון, אבל אני בשליטה 🙂 לא שמאלה ולא ימינה, לא אוכלת בלילה – רק שותה, ואין על ההרגשה הזו!!!!
    תכווה מאוד שסופ”ש יעבור לי גם בשליטה מלאה (יש יום הולדת של השכנה, בבריכה, ואני אלך עם שני הילדים…. ןביום שבת יש ארוחה אצל חמותי…אני לא יודעת למתי להשאיר את המותרת… :סחרחורת: יש למישהו טיפים?!)
    שמחה שאני כאן, אתן מקסימות, וממש ממש עוזר לי להיות כאן איתכם :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל להחליט בצורה ממש ברורה שלא משתמעת לשתי פנים שאת לא חורגת ממה שמותר לך בארוחות. שיהיה לך ברור שאת לא הולכת ליום הולדת ולארוחה אצל חמותך בשביל האוכל אלא בשביל החברה והבילוי…..
    ולכן לבריכה הייתי לוקחת איתי בתיק את הארוחה שמגיעה לי באותו זמן, אפילו שתי ארוחות, זה לא בעיה…. וגם קופסא גדולה של ירקות חתוכים יפה במידה ותהיי שם הרבה זמן.
    בארוחת ערב, את יודעת איך חמותך מבשלת… אם היא שמה כמויות של שמן אז או שתבקשי ממנה שתכין את העוף או הבקר בלי שמן אם אפשר ותוכלי כמה שמגיע לך… ואם זה קשה אני לא הייתי מתביישת להביא איתי מהבית מנה. או שאפשר לבקש שתכין לך למשל איזה פילה מושט בתנור עטוף בנייר אפייה (צ'יק צ'אק לא להתריח). בתור פחמימה קחי שתי פרוסות לחם קל שלא תפלי על החלה ועם הסלטים תבדקי שאין הרבה שמן…
    ואז את יכולה לחשוב איפה ומתי להוסיף לך את המותרת ולבחור על מה בא לך להתפנק.
    העיקר מבחינתי זה להיות ממש ממש מתוכננים מראש ולדעת בדיוק מה נאכל כי אחרת הפיטויים בפועל רבים ובדרך כלל למרות הכוונות הטובות, הסיכויים ליפול הם גדולים!
    בהצלחה וסוף שבוע נפלא

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות