חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רחליקה מ מי,
    את מדהימה, תודה עם היום כייף שעשית לי ובשבילי, פינקת אותי פתחת לי את ביתך ואת ליבך והיית לי לאם ואחות, הייתי זקוקה לחמימות כזאת וידעת בדיוק מתי ואיך להענ יק לי אותה, רק שעשית את זה אובר…..
    הציפורניים יצאו מדהימות ואני מתחילה להתרגל, אם כי יש עדיין קשיים בדברים מסוימים שבחלקם אינטימיים ובחלקם יש קשיים בה קדלה במ חשב בכתיבה וכו', אבל נתרגל..
    האוכל שהכנת היה מדהים, נהניתי ממנו גם למחרת , היה טעים להפליא !
    כל הכבוד לך, את פשוט חמה ומדהימה, לא הפסקתי לספר על מה שעשית למעני ועליך בכלל…
    אני פישלתי בתוכנית השבוע לגמרי ועל הסיבות נדבר בטלפון – לא לאוזניים של הכלל, ממי, חייבת את העזרה שלך והתמיכה שלך,
    שמחתי לקרוא שאת חזרת לתלם והפנמת את העצות של ענתי שלנו,
    כל הכדו לך, גאה בך!
    ממוש, ד”ש ותודה רבה גם לאשר בעלך ותגידי לו שאני חושבת שכל יום ויום הוא צריך להיות גאה ולברך על אישה כמוך !
    את מקסימה, מדהימה ומחממת את הלד, אוהבת אותך ומחזקת אותך להמשיך ולהתמיד בתוכנית ואת יודעת שזה משתלם בסופו של דבר !!
    אוהבת ומחכה ליום רביעי אורלי רייזמן

lee maman
    מנהל בפורום

הרווחתן כפול ובגדול בהיותכן חלק מקבוצת תמיכה,אני שמחה על החברות שנרקמה בינכן בזכות הגעתכן לקבוצה וההתמדה…המשיכו כך לתמוך זו בזו וכולנו נהנה מהתוצאות ובמיוחד אתן –גם רזות וגם חברות….
    שבוע טוב ובהצלחה
    שלכן כתמיד,ענת

אלמוני
    לא פעיל

מה קורה נשמה זו כוכי מעפולה אני צריכה אותך תיצרי איתי קשר בטלפון יש לענת את הטלפון שלי כוכי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות