חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

פעם אחרונה שהייתי אוכלת לפי התוכנית היתה לפני 3 שנים בערך, ירדתי המווון אבל עליתי הכל בחזרה במשך השנים.
    וכרגע חשבתי לעבור ניתוח שרוול לקיצור קיבה, אבל אולי עד הניתוח ארצה לרדת קצת במשקל ולהרגיש טוב יותר עם עצמי.
    אני רוצה לנסות לחזור לתוכנית ולאכול נכון, אשמח לדעת אם משהו השתנה בתכנית?
    וכרגע אני עצלנית מידי כדי לעשות ספורט :סחרחורת: האם אני יכולה לרדת במשקל גם בלי הספורט? לפחות בהתחלה?
    אשמח לתשובה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

חושבת שזה צריך להיות שינוי בראש.. התוכנית לא שונתה כי היא סה”כ אורח חיים נכון וזה משהוא שלא משתנה או מתגלה מחדש..

התוכנית בסה”כ לדעתי היא לדעת לאכול בכמויות הנכונות ולא דווקא לקנות מוצרים מיוחדים (חוץ ממעדניםגלידות עם אחוז נמוך), ולדעת לעצור כל שעה וחצי עד שלוש שעות ולאכול משהוא (וזה יכול להיות בקטנה כמו מנת פרי כמו תמר). לי לקח זמן להעיז להסתובב עם אוכל כל הזמן כי אני בלימודים ובעבודה כל היום, ופשוט למדת שזה בסדר להכניס אוכל למבחן וזה בסדר לעצור פעמיים במשמרת במשרד ולאכול.. זה שינוי של לשים את עצמך במרכז!!! :אוהב:

אם לא פספסתי את כוונתך אשמח שתכוויני.. כי גם לי יש תקופות שאני פחות מצליחה להיות מדויקת ומתוכננת ב 100%, אבל ההרגל של חלי להכניס משהוא קטן לפה כל 3 שעות תמיד קיים, כי ככה הגוף רגיל ודורש.. ובחיים לא אצליח בסעודת שבת לאכול גם מנה ראשונה וגם שנייה, כי הגוף לא מכיר כמויות גדולות.. בקיצור ממליצה לך להתחיל ותראי שזה אפשרי להכנס לשז שוב, וכמובן אם יש לך אפשרות ללכת לקבוצה זה הכי כייף, ואם לא, להעזר בנו בפורום…

ואגב, ספורט הוא החלק הקטן לעומת האוכל. אפשרי לגמרי לרדת בלי ספורט… בהצלחה!! :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות