חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

את צודקת במאה אחוז, לבעלי באמת קשה לראות שלא טוב לי… לעיתים אני נמנעת מאירועים חברתיים רק כי אני לא מוצאת מה ללבוש ואם כבר אני מוצאת-זה לא בסגנון שאני אוהבת ואני מרגישה רע, אז הוא נאלץ ללכת לבד לפעמים… זה משפיע גם עליו.
    תודה על האמונה שלך בי, אני באמת מתחזקת כאן יום יום מההודעות התומכות. אני כן מרגישה הפעם בשינוי אמיתי, שינוי בגישה… היום למשל משום מה סיימתי את הארוחות מוקדם מאוד, אני לפני מחזור ומרגישה “מורעבת”… אז לא האמנתי על עצמי..שתיתי המון מים, הגעתי לערב ובסוף הכנתי לי כוס גדולה של מרק 10 עם 2 לחם קל… נכון שזו חריגה אבל היא קטנטונת.
    אני כל כך שמחה שלא הלכתי לשאוב את כל מה שיש בבית… בשבילי היום הזה, על אף שלא היה מושלם מבחינת תוכנית, מראה שאני באמת יכולה לעשות את זה..

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון-תודה!
    דבר שני- יש משפט שפעם קראתי ואני מאוד אוהבת אותו שאומר: “המלאכה החשובה של הנעת העולם קדימה, אינה מחכה לאנשים מושלמים שיעשו אותה”, אז לגבי מה שרשמת שהיום לא היה מושלם, לדעתי זה נפלא! ותראי למרות המעידה איך את מרגישה טוב עם עצמך.. 🙂
    שיהיה לך אחלה סופ”ש! בהצלחה :))

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות